Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán leszbikus vagyok? 18/L/? Folyt. Lent
Volt kapcsolatom lánnyal, viszont most egy fiúval járok, de van egy kis bökkenő, talán mégse vagyok biszex, hanem leszbikus. Semmi gond a sráccal, megvan benne minden, amire egy lány csak vágyhat, sőt, az ideálom is nagyjából, de egy a gond, hogy Ő nem lány, hanem fiú. Velem van a baj, és nem tudom, hogy szakítsak vele? Mit mondjak? Egyszerűen valami hiányzik, nem érzem azt, amit kellene, amitől igazán boldog lennék. És igen, mondhatnátok most azt, hogy más pasival más lenne, igen, gondolom, hogy más lenne, de egszerűen nem tudok vonzódni férfiakhoz..hidegen hagynak kb.
A véleményetekre, illetve tanácsotokra lennék kíváncsi, hogy Ti hogy gondoljátok, hogyan tovább? Szerintem ez nem mehet így sokáig, becsapom Őt is, de, ami a legfontosabb, hogy magamat is becsapom, ha vele maradok.
*egy 18 éves lány
Szakíts mindkettőtök érdekében.
Nem feltétlenül kell közölnöd, hogy mellette rájöttél, leszbikus vagy. Mond, amit nekünk is leírtál: remek srác, de hiányzik az a plusz, amitől éreznéd, hogy boldog párkapcsolatban tudnátok élni egymással.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!