Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben érdemes elmenni, milyen öltözékben egy leszbi bárba?
Harisnya vagy combfix
Tűsarkú ha tudsz benne járni
A karjaid legyenek szabadon
Nyaklánc karkötő
Szolíd smink
Bevallom, az életemben nem voltam még leszbi bárban. Bár, ha őszinte akarok lenni, egy ideje foglalkoztat a dolog :)
Szóval, egy 18 éves lipstick lánykáról azt feltételezem, hogy egy rövid kabátban megy egy leszbi bárba, alatta egy kis 3/4-es ujjú top van, combközépig érő szűk szoknya, valami diszkrét mintájú combfix és egy tűsarkú bokacsizma. Természetesen talpig feketében. ;)
Haja hullámos, ezüst színű nyaklánc van rajta valami nagyobb méretű medállal. A sminkje diszkrét, az ajka vadító vörös rúzzsal kihúzva.
Azt hiszem, Vele elbeszélgetnék egy ital mellett. :)
(25.B.N)
Nos, én nem szoktam különbséget tenni hogy hova megyek. Egy leszbikus buli se más, mint egy általános hetero, csak nyílván más a célközönség. A legfontosabb hogy érezd jól magad abban amiben vagy, legyen az bármi. Mert lehetsz szexi kisruhában, 10 centis magassarkúval, de ha csak rángatod magadon és botladozol, akkor az minden, de nem szexi. Ellenben egy pulcsi, farmer, sportcipő szettben is lehet egetrengetően szexi valaki. Nem minden a ruházat. Egyszer úgy is meg kell szólalni és akkor derül csak ki igazán, hogy ki az ízig vérig nő, és ki az aki, csak az akar lenni.
Egyébként az utóbbi időben én szűk ruhákban mentem, combfix, magassarkú, kiskabát és nyaklánc. Meg ugye smink... Ezzel a külsővel a meleg pasik is meg szoktak fordulni utánam és egész éjszaka érzem a tekinteteket magamon, főleg mikor a barátnőmmel vagyok, aki szintén nőies. Na hát akkor olyan érzésem van hogy vetkőztetnek a szemeikkel minket.
De mikor nincs kedvem így kicsípni magam, akkor csak valami gatya, csinos felső ès smink. A páromat pl így ismertem meg pont és vonzónak talált, úgyhogy a kisugárzás a legeslegfontosabb, a többi meg jó ha van de csak ráadás ;)
Biztosasan sikered lesz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!