Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódunk egymáshoz? Lány vagyok és ő is.
Szerelmes beléd, de nem mer jobban célozni, próbálkozni.
29N
Szerintem is vonzódtok egymáshoz, nekem is volt hasonlóban részem. Óvatosan a tetlegeséggel, mert ha ő szerelmes beléd, viszont te csak vonzódsz hozzá és kívánod vele a testiséget, az nagyon rosszul sülhet el. Ha ezek után nem viszonzod a szerelmét, azzal nagyon megbántod. Főleg majd akkor, ha esetleg te találsz mást.
Persze lehet ő is csak azt a bizsergést érzi, amit te és ki akarja próbálni, kíváncsi. Viszont ha pont ez a beteljesülés váltja majd ki a szerelmet benne, benned meg nem, akkor ugyan az a helyzet mint amit korábban leírtam. Velem megtörtént sajnos. 21/l
Csókold meg kérlek.. Ha felhaborodik, terelj, mint o szokott. ;)
Írd meg a reakcióját!:)
Tesztel, és vonzódik ő is.
Lépj, mert úgy fest ő nem meri megtenni az utolsó lépést de annyi jelet adott már, hogy ha nem lépsz akkor előbb utóbb felhagy vele és elszalasztod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!