Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés amikor a számba élveznek?
#2 vagyok, köszönöm a privátokat, de szerintem a korom irreleváns, és aki arra nem képes, hogy ha már privát üzenetet ír, akkor egy kerek mondatot kipréseljen magából, annak nem fogok válaszolni.
Biszex vagyok, és nem pedig fogyatékos.
#3: azért "kicsit" más a kettőnek mind az íze, mind az állaga. Ennyi erővel mindent, ami hasonló viszkozitású és hőmérsékletű, a turhához hasonlíthatnánk, a csirkekrémlevestől a Bayleis-ig.
Ha nem szereted, az egy dolog. Tök meg lehet érteni, nem mindenki számára gusztusos az, ami a farokból kijön. De azért nagyon más, mint a slájm. ;-)
Undorító! Meleg keserű hígabb takony állagú cucc megy a szádba. Én személy szerint öklendeztem utána.
Persze lehetnek olyanok akik élvezik , szeretik az ízét sőt szexinek tartják. Szóval ízlések és pofonok.
#2 vagyok ismét.
Pasi vagyok. Bár gondoltam, a biszex kategóriából ez egyértelmű, de látom, nem.
Azért köszönöm a rengeteg randiajánlatot, fiúk. :) Azt is, hogy mennyire önfeláldozóan vállalnátok, hogy a számba ejakuláljatok, de köszönöm, most kihagynám. :)
A te szádat nem tudom, de az enyémbe fantasztikus érzés!
Bi pasi vagyok, és mondhatni, hogy kicsit "farokfüggő" :D
Akár napi szinten nyelném ha lenne.
Én egy ideig elvoltam vele, az adott egy löketet, hogy a pasinak örömet szerzek vele. aztán egyszer kaptam egy akkora adagot, amit még elképzelni se tudtam
fizikailag képtelenségnek tartom a mai napig, hogy valakinek annyi legyen. majdnem megfulladtam. az íze, hát nem a legjobb. aztán váltottam arra hogy kiköpöm, de mostanra mar annyira megundorodtam tőle, hogy már nem engedem bele a számba . erről a keményen torokraspriccelés tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!