Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi lehet velünk? (Bővebben lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velünk? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Csapattársak,barátok vagyunk,egykorúak stb.

Igazából sokmindenben hasonlitunk egymásra gondolkodásmódilag főleg..

Kb. Fél éve lettünk igazi barátok stb.

Ő kb 1óra beszelgetes utan kapasbol megkerdezte mekkora.Nah igy indult az egesz..aztan megkerdezte vannak e biszex hajlamaim..nos akkor rekesztettem ezt a témát de ezzel megmradtunk egy ilyen hello szia stb. Szinten,par hete ismet elkezdtunk dumalni errol,akk ő elmondta h már ujjazta magát feldugott vmit stb.

Ekkor valami bennem elindult es az van h nagyon beindultunk egymasra (snapchaten egymas fszarol kep stb. Nem tudom mi van velem...nekem is és neki is van barátnője,szerintetek mitcsináljak(rávett h holnap lecumizzon es ha tetszik en is ot..) Szoval nemtudom mi legyen,rajongunk neha egymasert,van h jobban felizgulok mint baratnomre...nah mind1 szerintetek mit csináljal?

2016. jan. 10. 23:39
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Szakíts a barátnőddel, mert ez undorító. Gondolj már bele a lány helyzetébe, tiszteld meg ennyivel a jóisten áldjon meg, leszarom ha bemelegedsz, de ne keverd bele szegényt.
2016. jan. 10. 23:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Áh,őt mindennel jobban szeretem...csak ebbe a masik dologban is benne van h baratok vahyunk + csapattarsak..baratnomnek elmondtam csak nevetett...
2016. jan. 10. 23:43
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
A fiúk másképp működnek ilyen téren is. Ha akarod csináld, ha már ennyire felizgulsz erre úgyis ki fogod próbálni. Ennyi. Csak én nem mondanám el a bnőmnek és a többi haveromnak se, ez magánügy. 23f
2016. jan. 11. 09:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogy én mit nem adnék egy ilyen haverért.

21/F

2016. jan. 11. 11:19
 5/5 kovpet ***** válasza:
100%

"baratnomnek elmondtam csak nevetett"

Akkor csináljátok hármasban :)

2016. jan. 11. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!