Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velünk? (Bővebben lent)
Csapattársak,barátok vagyunk,egykorúak stb.
Igazából sokmindenben hasonlitunk egymásra gondolkodásmódilag főleg..
Kb. Fél éve lettünk igazi barátok stb.
Ő kb 1óra beszelgetes utan kapasbol megkerdezte mekkora.Nah igy indult az egesz..aztan megkerdezte vannak e biszex hajlamaim..nos akkor rekesztettem ezt a témát de ezzel megmradtunk egy ilyen hello szia stb. Szinten,par hete ismet elkezdtunk dumalni errol,akk ő elmondta h már ujjazta magát feldugott vmit stb.
Ekkor valami bennem elindult es az van h nagyon beindultunk egymasra (snapchaten egymas fszarol kep stb. Nem tudom mi van velem...nekem is és neki is van barátnője,szerintetek mitcsináljak(rávett h holnap lecumizzon es ha tetszik en is ot..) Szoval nemtudom mi legyen,rajongunk neha egymasert,van h jobban felizgulok mint baratnomre...nah mind1 szerintetek mit csináljal?
Hogy én mit nem adnék egy ilyen haverért.
21/F
"baratnomnek elmondtam csak nevetett"
Akkor csináljátok hármasban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!