Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban hölgyeim! Miképp reagálnátok ebben az esetben? Változna az illetőről a vélemény? Taszítana?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy ismerkedtek egy húszas éveiben járó férfival. Konszolidált, előzékeny ráadásul esetleg még külsőleg az esetetek is volna. A munkaköre is leginkább ezt a képet erősítené.
Viszont, mikor arra kerül a sor, kiderülne, hogy van a egy Prince Albert piercingje és még tetoválása is a vállain.
Sokat gondolkozom mindkettőn. (Tetoválás kapcsán valami ilyesmit [link] vagy ilyesmit [link] gondoltam.) Viszont nem tudom, hogy mennyire volna ez azok számára az emberek számára taszító, akikkel van esélyem összejönni. Valamiért bennem az a kép alakult ki, hogy az ilyesmik inkább külsőleg is lázadóbb típusú emberekhez illenek.
2015. dec. 29. 16:26
11/13 anonim válasza:
Huuu, hát én imádom a piercinget és tetoválás mániás is vagyok. Utóbbival semmi baj nincs, de a pc..kirázott a hideg. Orális szexnél is. Ááá az nem jön be bocsi. De biztos van akinek tetszik.
12/13 anonim válasza:
A második tetkó király .és nem taszító kicsit sem :)
Piercingje , kíváncsiságom legyőzné a félelmem :)
13/13 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy emiatt otthagyom, vagy kiröhögöm, nyilván nem egy piercing alapján ítélem meg, de annyi biztos, hogy nem a legjobb csajozós eszköz. A tetoválással amúgy meg nem lenne semmi gondom. 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!