Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és lányok milyen zuhany alatt vagy kádban szexelni?
Figyelt kérdés
2015. dec. 24. 17:32
1/13 opened paradise válasza:
Kádban csak a filmekben néz ki jól,amúgy kényelmetlen. Ha csak nem 200x200-as. De az ritka :D
Zuhany alatt lehet jó.
5/13 anonim válasza:
Én többször is fürödtem a most már ex barátnőmmel.
Elég izgató, ahogy a meztelen mellei hozzá simulnak az emberhez, főleg hogy csuszamlós is. Meg is kezdtem a bevonulást a barlangba, és valameddig el is jutottunk, aztán mivel forró vízről volt szó és kádról, majdnem ott maradtam, vagy legalábbis úgy éreztem. Úgy dobogott a szívem, hogy tudtam hogy félbe kell hagyni. Aztán az ágyban keményen megadtam neki, de többet kádban soha.
6/13 A kérdező kommentje:
utolsó miért rossz a meleg vízben ? miért "maradtál" majdnem ott ?
2015. dec. 24. 18:46
7/13 anonim válasza:
Zuhany az jobb, de amúgy szerintem nem olyan jo. A víz lemossa a nedvességet amit a no természetesen termel. 30f
8/13 anonim válasza:
6. vagyok ismét. Azért, mert annyira megnő a vérnyomásod a meleg vízben, ha ilyeneket csinálsz, hogy ártalmas lehet.
9/13 anonim válasza:
nem tudom azt se milyen nem kádban szexelni pedig már 30 vagyok!
10/13 anonim válasza:
jobb az ágyban mint a kádban! a meleg viz nálam hervasztott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!