Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak úgy tudok férfiakkal szexelni hogy azt képzelem börtönben vagyunk és épp a cellatársam répázom?
Biszex vagyok, de erősen inkább a nők felé húzódom (szerelem, párkapcsolat, stírölés csak nők irányába). Kamaszként szexeltem egy csapattársammal, akkor is már csak aktívként, ami jó volt, mert levezettem a feszültséget amikor nem volt nő.
Most újra kipróbáltam, eddig már három férfival egy év alatt, de igazán csak úgy megy a szex, ha közben mikor szopnak vagy amikor dugom őket, azt képzelem hogy börtönben vagyunk és éppen a cellatársam répázom, akit erővel a szukámmá/köcsögömmé tettem.
Ehhez képest a nőkkel meg nem így viselkedem, rájuk nem így gondolok és velük tök normális a hozzáállásom. Szoktam szerelmes lenni, kapcsolatot elképzelni velük, stb. De férfiakkal soha.
26/F
Ahogy az első leírta, valami tudatalatti perverzió.
Viszont ahogy kifejtetted a problémád az valami fenomenális volt. :D
Jó, hát azért nem olyan hatalmas probéma, inkább csak a miértje érdekel a dolognak. Elfogadtam magam ilyen 75-25 hetero-homo arányúnak, amilyen vagyok.
Mi volt ilyen jó? A répázás szó? :D Vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!