Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez miféle irányultság?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miféle irányultság?

Figyelt kérdés

Régóta tudom már, hogy a lányok is érdekelnek, szerelmes is tudok lenni lányokba, ugyanúgy ahogy a fiúkba. Azt hittem, hogy biszex vagyok, de elvileg a biszex nők szokták szeretni a puncit. Én megnézem, ha 2 nő szeretkezik, és fel is izgat, de ha rám kerülne a sor, akkor szerintem max csak megcsókolni tudnám őket. Szépnek tartom a női testet, érzelmileg is kötődök a nőkhöz, de egy másik női nemi szervhez sose nyúlnék hozzá. Valamiért undorodom a puncitól.. Férfiak esetében ezzel nincs probléma, semmi sem tud jobban felizgatni, mint egy vonzó férfi, kemény farokkal.

Egyébként eddig csak férfiakkal voltam együtt úgy, nőkkel még nem próbáltam. Betudnék szervezni erre a célra vonzó lányokat, de nem érzem rá a késztetést... Akkor most mégsem vagyok biszex, vagy csak kíváncsi vagyok? 19/L

2015. nov. 23. 01:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
írtam privit. kíváncsi lennék a válaszodra.
2015. nov. 23. 02:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szoktak mondani ilyeneket hogy "homorerotikus" vagy milyen, szóval elképzelhető hogy a lányok inkább érzelmileg vonzanak. Nincs kőbe vésve semmi és nem csak azok a címkék léteznek amiken hívni szokták magukat, vagy egymást az emberek. Az hogy "biszexuális" nem írja le pontosan hogy egy-egy ember hol helyezkedik el egy skálán, csak nagyjából.
2015. nov. 23. 09:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. :) Valszeg akkor kapcsolatom egyáltalán nem lehet így egy lánnyal. Csak mert ha nem tudok lefeküdni velük, akkor nehézkes... Kár. :D
2015. nov. 23. 12:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
kinsey skáláról hallottál már? a szexuális orientációja egy embernak jóval árnyaltabb annál, hogy meleg, heteró, biszex. felesleges valamelyikbe beleerőltetned magad. vannak homoszexuális vágyaid is, vannak dolgok amik izgatnak benne és vannak, amik nem.. ennyi.
2015. nov. 23. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A kérdés felvetésedben magamra ismertem. Én is pont ilyen vagyok. Van egy párom is de pont nemrég történt velem egy olyan hogy buliban összejöttem táncközben egy lánnyal. Alig tudom azóta kiverni a fejemből. Erre normális emberek azt mondanák hogy csak fellángolás, kíváncsiság valószínűleg így van de ha egy olyan alkalom adódna hogy ez a lány csettint és még ki is lépek a párkapcsolatból talán érte. Nagyon romantikus hülye vagyok.

Viszont a folytatás passz. Volt már barátnőm is akivel jártunk de valahogy soha nem jutottunk ágyig, nem működött ott már az a molekula.

Szerintem ahogy ezt előttem írták, nem lehet besorolni. Na mindegy, örülök hogy nem vagyok egyedül.

2015. nov. 23. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!