Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk vagy a lányok szopn@k jobban?
Régóta megy erről a kérdésről a vita, de kevesen kérdezik a biszex fiúkat, pedig ők tudják a dolgot összehasonlítani.
Én úgy tenném föl a kérdést, hogy mi az, amit egy nő illetve egy férfi tényleg másként csinál, ha péniszt szop?
Persze, hogy egyén függő, de mint írtam, most általánosságban kérdeztem.
Sokak szerint a fiúk azért vannak előnyben, mert nekik is van bréjük és tudják, hogyan működik. Ez igaz, de szerintem nő is megtanulhatja, hogy hogyan működik, pláne ha sokat gyakorol.
A fiúk és a lányok általában máshogyan állnak hozzá a dolgokhoz. Sok dolgot csinálnak különböző módon a fiúk és a lányok. Szerintem ebben keresendő az, hogy máshogyan szopnak a fiúk és a lányok.
Biszex fiúk, mit csináltak másként a fiúk és a lányok? Ne csak azt mond, hogy melyik volt jobb, hanem azt, hogy miben más.
Az orálban pont az a jó, hogy abban teljes az egyenlőség. Az idős vagy duci vagy vidéki pont olyan jó lehet, mint a fiatal, vékony, pesti srác.
Csak úgy tudod meg, ha bevállalós vagy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!