Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek meddig lóg le a zacsitok?
Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 16:34
1/12 anonim válasza:
Még sosem mértem le:D
De eléggé le lóg, a nagy méret vele járója.
2/12 anonim válasza:
nem lóg, elvégre még csak 22 éves vagyok.
3/12 anonim válasza:
Az hogy meddig lóg le az a hőmérséklettől függ. Általában feszes, szex és hoki közben szintén, valamint uszodában hideg víz után is. Fürdés után lóg egy darabig. 23f
6/12 anonim válasza:
mivel nekem vérpéniszem van, így a makkomig lóg a zacsi. vacsis, a makk már túl lóg a zacskó alján. Persze ez csak lankadt állapotban ilyen.
Ilyen leírásra gondoltál kérdező?
7/12 anonim válasza:
Nekem jó nagy heréim vannak,ezeknek súlyuk is van,így elég rendesen lógnak.Szerintem nem túl szép látvány,de vannak lányok akiknek tetszik.
Nem is hordok olyan alsót amiben himbálóznak mert futás közben például kimondottan kellemetlen érzés.
8/12 anonim válasza:
Nem tudom, viszont nekem földig ér a lábam, ha ez számít valamit. ;)
9/12 anonim válasza:
Nekem mindig feszes de azt imadom mikor nagy a golyo es lehet szopogatni szoval ami jo logos nyilvan nem egy 50evese kene..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!