Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt srácok, ha valaki gondolkodna a passzív szerepen ajánlanátok, hogy próbálja ki?
Figyelt kérdés
2015. okt. 12. 19:03
1/9 maci82 válasza:
Én csak ajánlani tudom, először féltem tőle,de amikor megtörtént az valami mennyekbe repítő élmény volt, az a lényeg, hogy nagyon lassan csináljátok az első behatolást és használjatok síkosítót! Megtapasztalod, hogy létezik férfi G-pont! :)
2/9 anonim válasza:
NYILVÁN ?
Azonban az előző helyesen írta, valamint síkosító, valamint KONDOM alap. Pár pasi nem szereti a kondomot, én sem, de nem monogám kapcsolatban alap. Van esetleg néha olyan, hogy egy pasas beteszi kondom nélkül, főleg bulisabb hangulatban.
A passzivnak itt nagyobb a kockázata betegségelkapásilag, bár a jo síkosítás ezt is csökkenti!
3/9 anonim válasza:
igen.Ha vágyszrá akkor ez szerintem alap,ami izgat kiprobálom.
4/9 anonim válasza:
Én is passzív vagyok, de még nem voltam fiúval. Eddig csak rossz válaszokat olvastam ezzel kapcsolatban, és megijedtem. De az első válaszolót olvasva most ismét felbátorodtam, így még jobban várom az elsőt. :D 20/f
5/9 anonim válasza:
Én szívesen megdugnék és/vagy szopatnék valakit :P
25F
Írjon ha van ilyen!
6/9 anonim válasza:
igen, ez ugyan egy másik kérdésre válasz, de én is:-p
bp 35 vékony uni
8/9 anonim válasza:
nem rosz dolog ;) én magsm uni vagyok, aktív és passzív oldal egyaránt bejön. csak kevés a bevállalós partner.
de ha valaki ilyen írhat ám privátban ;)
9/9 anonim válasza:
kipróbáltam bejött állt végig a péniszem de tényleg finoman kell csinálni sikosítóval 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!