Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan biszex fiú akiről tudja a környezete?
Figyelt kérdés
Hogy viszonyulnak hozzá?2015. okt. 20. 04:38
1/4 anonim válasza:
Ha van kedved beszélgetni róla akkor írj rám privátban. Én egy s mást.
2/4 anonim válasza:
A környezetemben nem mindenki, de család és a legjobb barátaim igen tudják. Teljesen jól fogadták és jól viszonyulnak hozzá senkit nem zavar és senki nem tekint ettől még máshogy rám..Írhatsz ha több is érdekel :)
3/4 anonim válasza:
Igen tudják. És jól visszanyúlnak hozzá. Több évtizedes múltja van ennek (korán felvállaltam), és soha nem volt ebből semmi hátrányom.
És kik tudják? Mindenki aki tudja, hogy nőtlen vagyok, vagy, hogy most van-e párom. Tehát akivel téma a magánélet.
Tehát nem hirdetem, de semmi titkolni valót sem látok benne.
4/4 anonim válasza:
En is beszelnek rola ..ha valaki megtanitana ra Uj vagyok meg benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!