Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Csajok, ti tanítgatnátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti tanítgatnátok egy orálszex centrikus pasit, hogy még jobb legyen?

Figyelt kérdés

2015. okt. 5. 04:16
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Eléggé megöli a vágyat ha tanitgatni kell...
2015. okt. 5. 07:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Mindenkinek máshogy jó. Én örülnék, ha vevő lenne rá, hogy "megtanulja", hogyan a legjobb nekem.
2015. okt. 5. 08:57
 3/5 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudom.

Szerintem ha az ember azért már együtt volt bizonyos számú partnerrel akkor nem kell tanítgatni.

Legalábbis nekem ha egy új partnerem van 1-2 perc és már kitapasztalom, hogy annak az adott partnernek, hogy a legjobb, legkellemesebb. :)

Bár lehet én kicsit profibbnak születtem a témában, mert nekem nem egy partnerem mondta már , hogy eddig én nyaltam ki legjobban életében. :D

2015. okt. 5. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát én szívesen lennék bemutató alany:D
2015. okt. 20. 17:39
 5/5 Tiboo Martino ***** válasza:
100%
Világ életben nyalóka művész szerettem volna lenni, de már ennyi idősen (majdnem zéró tapasztalattal) lemondtam róla. Senkinek nem voltam elég vonzó, hogy benne legyen legalább egy adok de nem kell kapni játékban, akár kimondottan csak oktatási célból. Én lettem volna a legboldogabb, ha legalább úgy örömet tudtam volna szerezni lánynak/nőnek. Ha szeretsz vele lenni tanítsd! Ha nem vágja le a testbeszédből, mi a legjobb számodra akkor szóban irányítsd! Ha meg nem szereted akkor keress mást akivel jobb lehet! Bocsi láttam, hogy csajokhoz szólt a kérdés, jöhet a lepontozás! 30/f
2015. okt. 20. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!