Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért jobb sokkal a anális szex shemale lányal mint sima lányal?
A Shemale nem lány, hanem pasi cicivel.
Ergo neked a pasi fenék kell.
Most tudom, hogy kiverem a biztosítékot,de...
Nem gondoltál még arra, hogy azért jobb neked shemale-lal (szerintem itt ne használjunk nemet, se lányt, se fiút), mert egyszeűen hozzájuk jobban vonzódsz?
A haverjaid persze, hogy kinevetnek, de nem is fogják kipróbálni shemaleval, ha nem vonzódnak a "cicis fiúkhoz".
Nem lehet, hogy rejtett homoszexualitás van itt a háttérben?
(És nem az anális szex miatt mondom.)
Mielött lehurrognál vagy ilyesmi: nem rossz indulatból mondom, amit mondok.
Én láttam olyan gyönyörű lányt doronggal, hogyha az ágyba derülne ki csak hogy mije van, egyáltalán nem zavarna!
Így meg vágyakozhatom egy életen át hogy majdcsak eljátszadozom egy ilyen lánnyal egyszer! :-)
Ezek nem lányok... :D
Szerintem látens homokosság befigyel nálatok. :D
Hppá, itt volt egy olyan férfi válasza, aki bevallotta, hogy bejönnek neki a shemale-ek, de ő nem is áltaqtja magát azzal, hogy hetero lenne...
Az ő válaszának töröltetésével egyértelművé vált, kérdező, hogy te igazából a saját szexualtásodtól félsz.
Most komolyan ki az a hetero aki nem dugná meg ts jane marie-t? Az lenne a homoszexuális akinek nem állna fel rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!