Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ilyen negatív tapasztalatai vannak?
Már egy ideje egyre jobban vonzódok a férfiakhoz is (én is férfi vagyok), ezért elkezdtem más biszexuális emberekkel ismerkedni. Viszont teljesen kiábrándítóak... Amúgy sem találom meg a legtöbb emberrel a közös hangot, mert alapvetően konzervatívabb,idealista beállítottságú vagyok, és olyan dolgok érdekelnek amik őket nem.
De hát itt még nehezebb lenne bárkivel ismerkedni, mert az az eddigi tapasztalatom hogy fertő az egész brigád. Most nem akarok általánosítani meg bárkit megsérteni, csak amikor normális beszélgetést nem lehet folytatni mert oda lyukadunk ki hogy elkezd a farkáról képet küldeni 5 perc után(nem kértem), meg alapból azzal ír rám hogy "leszopna" és nem-e akarok felmenni az taszító. Nem eggyel beszélgettem és mindegyiknél ez volt. Nőiesek, buták, irritálóak... Másnak is ez a tapasztalata, vagy én vagyok szerencsétlen?
19/F
vegyes tapasztalatokkal rendelkezem.
én nekem sikerült jó pasikat kifogni,egyik másik annyira félénk volt,hogy nekem kellet férfiasabb témákra terelnem szót... pedig enm igazán vagyok írányitó tipus.
persze bele futottam az általad felvázolt verzióba is,sajna van belőllük sok.
az egy nyerő taktika,hogy már az elején jelzed,hogy te kb. mire vágysz majdhogy nem köszönés helyett.
Azért ennyire nem rossz a helyzet.
Hasonló tapasztalataim vannak nekem is, de ez csak az egyik véglet, a sok hasonló ember között találtam azért igazi gyöngyszemeket, azokkal azóta is tartom a kapcsolatot.
Van egy nagy igazság ami nálam beigazolódott, a sok próbálkozás meghozza az erebményét 100 emberből 99 katasztrófa az én nomráim szerint, de a 100-adik hidd el megéri a fáradtságot, csak túl kell esni az előtte lévő embereken. Ne add fel, gondolj arra hogy van akinek első találkozása a melegekkel bi emberekkel a neten ez a fajta beszélgetésbe torkolt, 5 perc után farok képek, meg a fő téma a szex így szocializálódtak.
Hiszem hogy te is majd megtalálod a hozzád illő embereket, csak az úton ne hagyjon el a kitartásod.
29/f/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!