Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ilyen negatív tapasztalatai vannak?
Már egy ideje egyre jobban vonzódok a férfiakhoz is (én is férfi vagyok), ezért elkezdtem más biszexuális emberekkel ismerkedni. Viszont teljesen kiábrándítóak... Amúgy sem találom meg a legtöbb emberrel a közös hangot, mert alapvetően konzervatívabb,idealista beállítottságú vagyok, és olyan dolgok érdekelnek amik őket nem.
De hát itt még nehezebb lenne bárkivel ismerkedni, mert az az eddigi tapasztalatom hogy fertő az egész brigád. Most nem akarok általánosítani meg bárkit megsérteni, csak amikor normális beszélgetést nem lehet folytatni mert oda lyukadunk ki hogy elkezd a farkáról képet küldeni 5 perc után(nem kértem), meg alapból azzal ír rám hogy "leszopna" és nem-e akarok felmenni az taszító. Nem eggyel beszélgettem és mindegyiknél ez volt. Nőiesek, buták, irritálóak... Másnak is ez a tapasztalata, vagy én vagyok szerencsétlen?
19/F
Sajnos ez egy nehéz téma. Ezen az oldalon szinte csak hasonlóakat találsz. Fele nem is igazán biszex, hanem sokkal durvább dolgok mennek a fejében, csak erre fogja a kicsapongásait.
L/bi
Az ittenieket nem ismerem mert itt még nem ismerkedtem ilyen célból, de más oldalakon vagy élőben igen és teljesen kiábrándított.
Itt nem is egyszerűen annyiról van szó hogy "rámenős" lenne, hanem egyszerűen olyan gátlástalan, állati viselkedésük van hogy már idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!