Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok biszex pasival?
Figyelt kérdés
Tetszek egy pasinak bi, és k**vára jó pasi de valahogy nem bízok meg bennük. Eléggé sunyik, sokszor férfiakkal csalják a csajukat, természetesen a hátuk mögött és ahogyan ezt itt olvasom ez nekik természetes, különben meg nem sejtené róluk senki. Ő sem nyíltan bi, csak tudok róla, de az a helyzet, hogy vonzódok hozzá, de ki akarom verni a fejembők, de ott van bennem, hogy nagyon jó lenne és vonz is a dolog.2015. szept. 9. 17:17
11/17 A kérdező kommentje:
hát igen én hetero vagyok. tudom, ugyanúgy megcsalhat nővel is, de nem bírnám elviselni, ha férfival tenné. nem érezném magam nőnek. hiába vonz a dolog, előbb utóbb lehet követelné, hogy félreléphessen, amit meg nem szeretnék és neki is szär lenne meg nekem is. Na meg lehet úgy is megtenné, ha azt mondanám, hogy nem..
2015. szept. 10. 15:17
12/17 anonim 

válasza:

#11: Mi ez a szöveg, hogy követelné, hogy félreléphessen? Erre való a nyitott kapcsolat, a szexkapcsolat esetleg, kérem szépen, no de nem egy rendes. Egy biszexnek sem áll jogában ezt meglépni, nincs felmentés, kibúvó a hűség alól. Ha szerinted ez lesz, akkor meg se forduljon a fejedben bármi komoly.
13/17 anonim 

válasza:

nem értem miből gondoljátok hogy egy biszex feltétlen megcsalja a párját, MERT a másik nemhez is vonzódik. aki hajlamos a hűtlenségre, az heteróként is megcsalná a barátnőjét másik lánnyal...aki meg hűséges és szerelmes a párjába, annak mindegy milyen csábítás jön. világ életemben nőket szerettem, nőkhöz vonzódtam, most mégis több mint egy éve együtt vagyok a barátommal... más fiúkat nem kívánok rajta kívül csak lányokat...de nem csaltam meg egyszer sem, és nem is tervezek kimenőt kérni, mert nekem hiányzik a p*na is... szeretem őt és nem tudnám megcsalni. néha néha felerősödik az érzés, hogy hiányzik egy lány. amikor barátnőm volt és még nem mondta magam biszexnek, ugyanúgy néha ha megláttam egy nagyon bejövős csajt, akkor eljátszottam a gondolattal meg megnéztem más lányokat...pedig barátnőm volt... egyik esetben sem csaltam meg egyiküket sem...csak biszexként törvényszerű h félre fogok lépni? akkor heteró srácok miért csalják meg a nőjüket másik lánnyal? illetve melegek miért lépnek félre?
14/17 anonim 

válasza:

13-as nál a pont.
Kedves kérdező te meg ne feledd, akit el lehet vinni, azt el is viszik.
15/17 A kérdező kommentje:
# 13
Ha jól vettem ki akk te fiú vagy?
2015. szept. 11. 17:14
16/17 anonim 

válasza:

Szerintem az, hogy megcsal-e nem attól függ, hogy bisex-e vagy sem, hanem attól hogy milyen ember. És sose csaltam meg senkit.
21f/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!