Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy biszex pár női tagja megkeresett egy szexi ajánlattal. Ő és a barátja bevennének harmadiknak. Nem tudom belemenjek-e? 21/fiu szűz.
Ebben tévedsz. Én 21 éves fiú vagyok. Szerintem meg ponthogy a hozzád hasonló szerencsétlenek ítélnek csak ez alapján, mert amúgy senkit nem érdekel. Megkérdik meg kamuzol valamit és ennyi. Csak hogy képbe hozzalak:
Meleg vagyok és 15 évesen vesztettem el, viszont mivel nem publikus a dolog ezért mondhatni mivel nem feküdtem le lánnyal még ezért mondhatni szűz vagyok, de soha senki nem kérdezte érdekesmód. Ahelyett hogy ezzel foglalkozol próbálj meg inkább beilleszkedni a társadalomba, ezzel van itt a nagyobb problémád, nem a szexxel.
fura lenne ha erre rávágnám hogy szép vagyok..
voltak előtte is barátaim, de egyszerűen nem éreztem úgy, nem is voltam igazán szerelmes aztán amikor meg igen nem is volt kérdés.
szóval csak a tanácsomat tudom mondani, amit már mondtam.. inkább éld az életed, és majd jönni fog akivel minden természetesen működik
Kérdező + hominak nevezett válaszolók:
Hazudni kell, mint a vízfolyás. 21 évesen vesztettem el, de még a legjobb, legközelebbi, évtizedes jó barátaim is tudják hogy már 18 évesen megvolt. Most már szerencsére beértem magam: Pl. 1-2 éve még azt mondtam, hogy 8 nővel voltam korábban, miközben csak 1-2, de ma már tényleg volt a 8 is.
Nem értem ebben miért vagytok őszinték. Ha az a baj hogy mások lenéznek, akkor hazudj és kész.
Ha izgat a dolog akkor mit vacilálsz???
Jelezd hogy csont szűz vagy, legyenek kiméletesek eleinte!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!