Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy biszex pár női tagja megkeresett egy szexi ajánlattal. Ő és a barátja bevennének harmadiknak. Nem tudom belemenjek-e? 21/fiu szűz.
nem tudom, az emberek miért így fogják fel a szüzesség elvesztését hogy várnak? Nem várni kell otthon, a gép előtt ülve hogy na mikor találok valaki akivel végre elveszíthetem és akkor milyen jó lesz nekem. Hanem menni, világot látni, élvezni az életet és ha (ha!!) közben megismersz valakit akivel tök jól eldumáltok, minden közös aztán meg elkezdesz vágyni rá testileg is
akkor lefeküdtök. ez ennyire egyszerű
Ha viszont te ügyet csinálsz a szüzességedből, és valami olyannak fogod fel amit el KELL egy behatárolhatatlan idő előtt veszíteni, akkor tényleg mindegy hogy csinálod, és hajrá
Hát, volt már itt egy 27 éves srác, (nem akarom visszakeresni a kérdést...), sokan mondtuk neki, hogy csak ha tényleg minden vágya, h őt is megrakják, erre pár nap múlva új kérdés: ha a harmadik menet után élvezte, akk most homokos lett-e?
De neked se tudok mást mondani: azt tedd, amit akarsz. Ha úgy akarsz visszaemlékezni az elsőre, hogy közben a t sggedben is járt egy farok, akkor hajrá! Egyébként meg tele a világ csini csajokkal, inkább velük legyen a hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!