19 éves szép, irtó szexi lányismerősöm szűz, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Én fiú vagyok és a legjobb barátnője mondta nekem, hogy ne mondjam vissza a lánynak, hogy elmondja, de ő még szűz és csak 1 pasija volt, akivel járt egy darabig, de nem feküdt le vele. Én teljesen kiakadtam, mert oké persze ez még ebben a korban sokaknál előfordul, de a csajnak olyan erotikus kisugárzása van, hogy meghal az ember. Gyönyörű arc, jó alak, csinos öltözék. Elképzelni nem tudom, mitől lehet egy ilyen lány szűz?:O2013. jún. 27. 21:35
1/21 anonim válasza:
szóval szépnek tartod magad.
kép?...anélkül csak duma.
2/21 anonim válasza:
gátlásos, válogatós,esetleg vallás, vagy csak te látod annyira szépnek, stb stb rengeteg oka lehet
4/21 anonim válasza:
Szerinted csak akkor lehet egy nő szűz, ha ronda? És ha van tartása, és nem adja magát könnyen? Erre nem gondoltál?
Én is 19 évesen vesztettem el, pedig nagyon jó nő voltam még akkoriban.
És tudod, már 15 évesen volt "pasim", aki kb. a második randin meg akart d.ugni, és amikor mondtam, hogy még várjunk, mert szűz vagyok, akkor faképnél hagyott. Szerinted ilyeneknek adjuk oda magunkat?!
Már az is baj, ha a nagy Őt várja?
5/21 A kérdező kommentje:
Öcsém, én minek lássam magam szépnek?:D Arra vagyok kíváncsi, hogy talán leszbikus lehet-e, még ez az egy tippem van. Nem tagadom, tetszik régóta, de ha valami baja van, akkor felesleges próbálkoznom
2013. jún. 27. 21:38
6/21 General válasza:
Lehet a mostohaapja már lestoppolta.
7/21 A kérdező kommentje:
3 haverom is volt, aki össze akart volna vele jönni, de nem foglalkozott velük vagy legalábbis nem lett semmi. Kérdeztem a barátnőjét, nem mondott semmit, csak ezt, de ezt is csak kikotyogta, aztán elsunnyogott szóval esélytelen, hogy megtudjak tőle még valamit. Nem csak én látom szépnek, már sokaktól hallottam, hogy bejön nekik, mert tényleg gyönyörű csaj.
2013. jún. 27. 21:42
8/21 anonim válasza:
ő az a csaj aki nem fekszik le minden csávóval.A párjával nem feküdt le mert tuti hogy nem látta jónak a kapcsolatot.Megvárja a neki megfelelőt akivel komoly kapcsolatra számít.A szexhez idő kell egyes nőknél és erős érzelmek!
9/21 anonim válasza:
Lehet hogy nem K@@va ;) most tudja tartani magát és nem akarja azt visszahallani hogy ő mindenkivel lefekszik stb...attól hogy Ő bárkit megkaphat (te elmondásaid szerint) még várhat az igazira (akinél úgy érzi hogy tényleg szereti és nem csak a teste fogja meg ) ;)
10/21 anonim válasza:
Kivárja a gazdagot. Van, aki ezt megengedheti magának.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!