Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 19 éves szép, irtó szexi...

19 éves szép, irtó szexi lányismerősöm szűz, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Én fiú vagyok és a legjobb barátnője mondta nekem, hogy ne mondjam vissza a lánynak, hogy elmondja, de ő még szűz és csak 1 pasija volt, akivel járt egy darabig, de nem feküdt le vele. Én teljesen kiakadtam, mert oké persze ez még ebben a korban sokaknál előfordul, de a csajnak olyan erotikus kisugárzása van, hogy meghal az ember. Gyönyörű arc, jó alak, csinos öltözék. Elképzelni nem tudom, mitől lehet egy ilyen lány szűz?:O
2013. jún. 27. 21:35
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Rakj már ki egy képet róla, fészes vagy bármilyen jó, csak had lássam már ki ez az istennő!!!
2013. jún. 27. 21:55
 12/21 anonim ***** válasza:

IGAZSÁG

2013. jún. 27. 21:58
 13/21 anonim válasza:

A barátnők a legnagobb sumákok, gondolod majd elmondja neked, hogy már rég becsúszott a répa neki!

Jhajj ne legyünk már ennyire naívak:S

2013. jún. 27. 22:03
 14/21 anonim ***** válasza:
És az miért olyan nagy dolog, ha egy szép lány 19 éves korában is szűz? Nem igazán értem a kérdés lényegi részét.
2013. jún. 27. 22:15
 15/21 anonim ***** válasza:

Na ne viccelj már, az az abnormális, ha valaki 19 évesen szűz?! Ha még 40 éves lenne, akkor lehetne gondolkodni rajta, hogy valami nem stimmel, de így?

Nem adja oda könnyen magát, ennyi.

Érdemes próbálkozni, ha tetszel neki, de valószínű, hogy hónapokig kell majd udvarolnod, hogy lefeküdjön veled, erre készülj fel!

2013. jún. 27. 22:16
 16/21 A kérdező kommentje:
Lesz egy buli a hétvégén, ahol gondoltam, hogy odamegyek hozzá, úgyis vannak közös barátaink. Nekem nem lenne probléma hónapokig várni, csak nem értem miért hallom vissza mindenkitől, hogy visszautasította a lány, ezért sem tudom, milyne lehet, miért nem volt még barátja se. Gondoltam hátha volt valakinek hasonló ismerőse, vagy akár ő maga, hogy leírja, mik jöhetnek szóba. Nem vallásos amúgy tudtommal, szóval ez kilőve. Nem az a fura, hogy szűz mint írtam, hanem hogy mellette meg úgy flörtöl, meg néz, meg láttam táncolni, mintha már baromi tapasztalt lenne, ezért akadtam ki, hogy egy ilyen lány képtelenség, hogy az legyen.
2013. jún. 27. 22:29
 17/21 A kérdező kommentje:
11-es nem vagyok akkora köcsög, hogy kitegyek képet, verd a farkad másra:D
2013. jún. 27. 22:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Rossz tapasztalat férfiakkal szemben ezért lehet, hogy mélyebben már fél közeledni... Egyébként meg olyan ismerősöm is van, aki úgy érzi megvan párkapcsolat nélkül, jobb így neki és így szűz 20 évesen is pedig a legtöbb pasinak bejön.
2013. jún. 27. 22:35
 19/21 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a puncijában fogak vannak és ha beteszi neki valaki, akkor leharapja a farkát, ezért senkinek sincs hozzá bátorsága (mint a Mély harapásban).
2013. jún. 27. 22:35
 20/21 anonim ***** válasza:

Hogy az előző pasijával nem feküdt le az nem jelent semmit. Valószínűleg mégsem jött be neki annyira.

A húgom 20 évesen vesztette el. Előtte volt egy fiúja majdnem 1 évig. Igazából csak azért jött össze vele, mert már ciki volt, hogy 18 éves, és még nem volt fiúja. De mondta nekem, hogy nem fog vele lefeküdni, mert nem kívánja. Én már akkor mondtam, hogy ez elég nagy szemétség a sráccal szemben. 1 évig várt rá, aztán rájött szegény, hogy soha nem is fog vele lefeküdni, és akkor szakított vele.

Szóval én a helyedben azért 1-2 hónap után biztos tisztáznám vele, hogy érdemes-e várni, vagy nem. Sok szűz lánynak kell több hónap is. De ha nem jössz be neki, akkor ne hagyd magad hülyíteni.

2013. jún. 27. 22:44
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!