Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akar velem szexelni, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Minden másban jól kijövünk, mikor oda kerül a sor, hogy lefekszünk az ágyba, húzza az időt, órákig fürdik, chatel, telefonál. Még soha nem voltunk együtt szexuálisan, pedig már aludtunk párszor együtt. Minden másban nagyon jól kijövünk. Próbáltam vele erről beszélni, de kerüli a témát. 28/L2015. aug. 24. 09:14
11/21 A kérdező kommentje:
5 hónapja. Nem éreztem ilyet. Ha alszunk általában hasra fordul. Nem közeledtem. Nem vagyok rámenős, vártam, hogy megtegye a kezdő lépést.
2015. aug. 24. 10:17
12/21 anonim válasza:
Ha együtt alszotok, nem bújsz oda hozzá, nem simogatod, puszilgatod? Te mennyire kívánod őt?
13/21 A kérdező kommentje:
Összebújva alszunk. Puszit adunk egymásnak. Nagyon kívánom, egyre jobban.
2015. aug. 24. 10:34
14/21 anonim válasza:
Én biztos kimutatnám, hogy kívánom. Simogatnám, csókolgatnám, nem csak az arcát... Ha erre semmi reakció, főleg ha testi reakció nincs, akkor megkérdezném, hogy mi a gond Drágám? Innentől a válasz ismeretében lehetne folytatni a beszélgetést.
Még egy kérdés. Ha együtt alszotok, reggel, amikor felébred, akkor sem tapasztalsz nála erekciót?
15/21 A kérdező kommentje:
Reggel általában rohan a fürdőszobába zuhanyozni.
2015. aug. 24. 11:00
16/21 anonim válasza:
pffff :( ezzel a palival jól megszívtad.
ha nem akar beszélni, akkor kénytelen vagy nekiszegezni az egyenes kérdést és megmondani neki, hogy te már nagyon kívánod, 5 hónap után a lényegre térhetnétek.
ő hány éves?
17/21 A kérdező kommentje:
24 éves
2015. aug. 24. 12:05
18/21 anonim válasza:
Érdekes a dolog, mert mintha a te részedről sem nyilvánulna meg az a nagy "fehérmájúság". Lehet, hogy valójában nem is a testi megkívánás hozott össze benneteket, azaz nem a "kémia" működik elsősorban.
19/21 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok az a "rámászós" típus és nem is volt eddig erre szükségem. Volt idő mikor tetszett, hogy nem sietteti a testiséget, örültem, hogy még vannak ilyen srácok, de most már furcsa.
2015. aug. 24. 12:51
20/21 anonim válasza:
Kérdezz rá kerek perec : Ffiakra gondolsz amikor veled akarok lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!