Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » 27 éves szűz fiúként belemenné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 éves szűz fiúként belemennétek abba, hogy egy biszexuális pár harmadik tagja legyetek? Ha lefekszem a sráccal, úgy hogy én leszek a lányos fél, akkor a barátnője is lefekszik velem.27/f

Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 15:35
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
79%
28 vagyok, még szűz, de nem mennék bele ilyenbe. Amúgy meg honnan tudod, hogy a barátnő lefekszik utána veled? A srác majd jól megdug, aztán mehetsz.
2015. júl. 28. 16:08
 12/37 A kérdező kommentje:
Nem olyan hosszú neki, de elég vastag.
2015. júl. 28. 16:09
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak azért, hogy nővel lehess, minek kényszerítesz rá magadra ilyeneket? Akk már inkább prosti.
2015. júl. 28. 16:38
 14/37 A kérdező kommentje:
Írtam már, hogy prosti kizárva. Csak olyan írjon, aki érdemi választ ad.
2015. júl. 28. 17:00
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Van az az elkeseredettség ami rávesz embereket olyasmire amit más esetben nem tennének.

Mondjuk nem feltétlenül lesz rossz élmény, ha megcsinál a csaj pasija. A prosztata masszázs, jó dolog. Bár a magam részéről inkább csinálja egy szexi lány, mint egy muksó. De ezt te tudod. Gondold meg. Ha már ennyire nem sikerül összejönni egy nővel, akkor nem lenne egyszerűbb prostihoz menni, mint, hogy magadból csinálj prostit? Elvégre, szexuális szolgáltatást fogsz nyújtani, egy ellenszolgáltatás fejében. Meg aztán a csaj pasija valószínű nem csak a hátsódra kíváncsi. Képes lennél szádba venni és leszopni egy f...t?

2015. júl. 28. 17:04
 16/37 A kérdező kommentje:
Igen, azt is akarja, de gumival.
2015. júl. 28. 17:08
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Gumival?

Dugni szokás gumival, cumizni kevésbé.

De a prostik miért vannak kizárva?

Meg miért nem keresel olyan párost ahol a pasi nem biszex és nem akar megcuccolni? Van ilyen is. OK, nehezebb találni, de lehet.

Vagy menj el egy swinger klubba. OK szóló férfiként drága a belépő, úgy 15-25e Ft közt mozognak az árak, de ezért a pénzért azért fogyaszthatsz is és ha egy jó bulit fogsz ki, akkor akad ott punci aki felkínálkozzon neked, és nem kell megdugasd magad érte.

2015. júl. 28. 17:22
 18/37 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan, aki ilyen helyekre jár. Azt mondra nem fog fájni, és élvezni is fogom.
2015. júl. 28. 17:35
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Vagy lehet, hogy mégse fogod.

Egyébként tuti találsz mást is, aki nem támaszt feltételt. Szóval én azt mondom, kényszerből ne cselekedj.

2015. júl. 28. 17:49
 20/37 A kérdező kommentje:
Persze, biztos, az elmúlt 27 évem a bizonyíték rá.
2015. júl. 28. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!