Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire igaz, hogy az ember eredendően biszexuális?
Ezt meg honnan szedted ?
Szerintem ez baromság úgy ahogy van.
Valószínűleg ezeket azok találják ki, akiknek kell valami okot keresni arra, miért nem heterók.
Lehetne igaz, de egy normális családban nevelkedett gyerek 4-6 éves korára megismeri a nők és a férfiak közti különbséget. Ezután kezdenek a gyerekek az ellenkező nemű szülőhöz vonzódni. Ezért esélytelen, hogy egy gyerek egy normális családban biszexuális legyen.
Az emberek eredendően sokfélék, ez jobban igaz.
Szóval vannak heterók, bi és lezbi csajok, meg meleg pasik.
Mindig vegyes volt a kép max nem mindig fogadták el...
Szerintem valamennyiben igaz. Aki nem nyomja el, kiéli a biszexuális vágyait. Én nem akarnék kimaradni egyikből sem, ezért érzem úgy, hogy a biszexualitás a "legjobb". Képes vagyok mindkét nemhez vonzódni. Szerelmes lehetek akárkibe, nemétől függetlenül.
(Mellesleg: A fenti válaszok közt van egy olyan aki azt állítja, hogy "esélytelen", hogy egy normális családban biszexuális legyen a gyerek. Szerintem ez a hülyeség.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!