Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Koleszban mennyire nehéz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Koleszban mennyire nehéz, vagy könnyű eltitkolni, ha az ember biszexuális?

Figyelt kérdés
nem akarok színjátékot játszani, viszont azt sem szeretném, ha ez miatt kiközösítenének. Mit tegyek? Teljesen össze vagyok zavarodva.

2015. jan. 14. 21:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
4%
Ha lány vagy, akkor nagyon jó előnyben vagy, ha pasi, akkor szerintem titkold el.
2015. jan. 14. 21:14
 2/11 A kérdező kommentje:
lány vagyok, de ettől miért lennék előnyben?
2015. jan. 14. 21:16
 3/11 anonim ***** válasza:

Minek akarod eltitkolni?

Vállald fel, sokkal jobb úgy.

Haverom is felvállalja, először próbálták piszkálni de nem törődött vele így elfogadták.

2015. jan. 14. 21:16
 4/11 anonim válasza:
100%

Sok a biszex lány, persze nem mind, de nagyon sokan rávehetők, ezért akár szex is lehet belőle, ha felvállalod.

Fiúknak nehezebb, mert kicinkelik őket, na meg a zuhanyzóban nehéz lehet eltitkolni. :D

2015. jan. 14. 21:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én elég sokáig voltam kolis és senki nem tudta meg.

Alapelvek:

1, Ha a szex a téma, ne járasd nagyon a szádat. Természetesen szólj hozzá, mert ha meg sem mukkansz, az is feltűnő: de előbb mindent gondolj át, amit kimondasz.

2, Ha megkívántál valakit, esetleg a szobatársadat, akkor is mindenképpen ugyanúgy kell vele viselkedned! Akkor is, ha egymás előtt öltöztök és folyton együtt laktok.

3, Mint az előbbi kettőből is kivilágít, fő jelszó az ÖNURALOM és a tudat irányítása az ösztön felett.

Ezek most elég szigorúan hangzanak, de nem olyan nehéz, hidd el. Nem kell semmit eljátszanod, mert nem abból indulnak ki, hogy biszex vagy. Abból indulnak, ki, h heteró vagy és ha nem adsz nyomós okot, hogy ez a hit megváltozzon, akkor nem fognak gyanakodni.

+1: bulikban nagyon vigyázz. Ha azzal a társasággal vagy, amelyik nem kéne, h megtudja, akkor okosan az itallal! Becsiccsentve sok minden kicsúszhat az ember száján..

Ha akarsz még erről beszélgetni, írj privit.

19L

2015. jan. 14. 21:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Én nem értem mit kell ezen ennyit lovagolni, ez teljesen természetes. A szexuális élete mindenkinek saját magára tartozik.
2015. jan. 14. 21:50
 7/11 anonim ***** válasza:
mindig mindent fogj a piára!!!!
2015. jan. 15. 14:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Hogy lehet ezt nem eltitkolni bárhol is? Hacsak nem írod magadra hogy kikhez vonzódsz akkor senki nem fogja tudni... nem? Legalábbis én biszex lány vagyok, de erről senki nem tud körülöttem.
2015. jan. 15. 14:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2015. jan. 15. 15:03
 10/11 anonim ***** válasza:
nekem egy srác bevallotta részegen, hogy biszex, és ez a gólyatáborban volt szegeden, és maga a srác kicsit furcsa, furcsán beszél és van egy furcsa srác ismerőse aki furcsán beszél és szinte mindig együtt látni kettejüket, de szerintem van nője, mert sokszor láttam ÚGY lánnyal, hogy eléggé össze voltak hangolódva... de szerintem biszex és csinálná sráccal is, mert ilyen parókát is hordott
2015. jan. 15. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!