Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha valaki biszex? Felvállalja vagy inkább tartsa titokban?
attól függ milyen nemű,ha nő: dugni akar fűvel fával akkor válaljafel.
férfiként titkolja amíg él és azután is,mert mindenkin az lesz az agyában,hogy megcsal mert:faszra,pinára,családra vágyik.
Egyeske, tévedsz. Pontosan tudom, mit akarok: férfit ÉS nőt. Nem azért, mert nem tudok dönteni.
Kérdésre válaszolva, én élem a "normális", hetero életet, van barátom és idegeneknek semmi köze hozzá, hogy kikhez is vonzódok. Család nem tudja, két szintén biszex ember tudja meg a barátom (ennek a kapcsolatnak úgy indultam neki, hogy ha kellek úgy, ahogy vagyok, akkor jó, ha nem, akkor örülök, hogy megismertelek, de eddig volt s nem tovább. Nyílt lapokkal játszok minden téren, kapcsolat alapja szerintem). Csak akkor vállalom fel, ha eléggé megbízok a másikban. Nem azért, mert szégyellem, hanem mert semmi kedvem az értetlenkedő reakciókra, hogy betegnek tituláljanak, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!