Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kollégiumi szobatársak között...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégiumi szobatársak között szokott lenni szex?

Figyelt kérdés
2015. júl. 20. 22:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

#10: azért ezt ne vedd általános dolognak. Biztos vannak, akik kipróbálnak ezt-azt egymással, de azért ne úgy képzeld el, hogy mindegyik szobában reggeltől estig megy a s*ggbekuki. Nyilván ha két olyan ember kerül össze, akik mindketten vagy bi hajlamúak, vagy "kíváncsiak", akkor megesik, hogy felfedezik egymás testét. De ha az egyik nem akarja, akkor nincs szex. (Normálisabb esetben. Ha mégis, akkor utána a sitten fogják őt hasonló örömökben részesíteni.)

Mondjuk engem amikor belerültem főiskolán a koleszba, első héten meghívtak az egyik szobába, mondván nagy buli lesz. Benyitottam a szobába, erre az a látvány fogadott, hogy ketten egymásnak verték, két másik meg hokizott mellettük. Na, ahogy jöttem, ugyanolyan hévvel mentem is ki a szobából. :D

2015. júl. 24. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!