Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a biszexualitás pontos definíciója?
Figyelt kérdés
Az interneten nem egyértelmű,így titeket gyakorisokat kérdezek.
Sokan vannak (főként nők) akiknek kapcsolata csak a masik nemmel van és csak velük tud kapcsolatot kialakítani,de bizonyos alkalmakkor szívesen bújik ágyba a saját nemével,de nem flörtöl a saját nemével és nem vonzódik hozzájuk romantikusan,csak élvezi velük a szexet.Szerintetek egy ilyen illető például biszex,vagy nyílt hetero aki élvezi a szexet?Mi a biszexualitás definíciója?
2015. júl. 18. 20:25
1/7 anonim válasza:
Mi sem leszünk egyértelműek. :-)
Nekem az a meghatározás a szimpatikus, hogy a hetero túlnyomórészt az ellenkező nemhez vonzódik, a homo túlnyomórészt a saját neméhez, a biszexnél meg kb. azonos az arány.
2/7 anonim válasza:
...mármint szexuálisan. Van még olyan, hogy "homoromantikus", stb. Az lehet a másik, amit írtál.
3/7 anonim válasza:
Aki biszex, annak megduplázódik az esélye egy szombat este randira. ;)
4/7 anonim válasza:
A biszexuális, aki több nem felé képes szexuális vonzalmat érezni. Aki ellenkező neművel jár és szexel, a saját nemével meg csak szexel, azt heteroromantikus biszexuálisnak hívják.
5/7 anonim válasza:
Akkor én heteroromantikus biszexuális vagyok,jó tudni. :D
21/F
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a heteroromantikus biszexualis dolog hulyeseg.Ez mar csak egy kitalalt titulus az unatkozo embereknek,akik szeretik a szexet,teljesen mindegy hogy milyen nemuvel csinaljak:D Ha nem ereznek romantikus vonzodast a sajat nemukhoz,akkor annyit lefelhetnek a sajat nemukkel,amennyit csak akarnak,megsem lesznek biszexek,mert nem tudnak kapcsolatban lenni egy sajat nemuvel:) Ezzel mennyire ertetek egyet?
2015. júl. 21. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!