Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero ffiként izgat milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero ffiként izgat milyen ha megdugnának. Más is van így?

Figyelt kérdés
Hetero ffi vagyok, a férfiak nem vonzanak. Mégis nagyon izgat milyen lenne ha kifejezetten egy nagy farokkal megdugnának vagy milyen érzés az orál a másik oldalról. Más is van így?

2015. júl. 15. 03:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
79%
Én ugyanígy vagyok, mint a kérdező. :) Szívesen kipróbálnám hogy megdugjanak, és szívesen szopnék is egyszer próbaképpen. Pl a 69 is izgató nekem egy fiúval. De ezt csak valami vékony alkatú fiatalos, szőrtelen fiúval tudnám megcsinálni. :) Én is ilyen vagyok. :)
2015. okt. 9. 11:18
 32/63 anonim ***** válasza:
pontosabban? Az érzésre, vagy magára arra, hogy pasi? ert ha érzésre, lehet csak prosztata masszázst próbálnád ki.
2015. nov. 8. 17:38
 33/63 anonim ***** válasza:
94%
nem ertem mi bajotok ezzel? mi nok is szivesen kiprobaljuk egymast es nem feltetlenul vagyunk bu..k!, mar boccs de egy pasi miert ne tehetne ugyan ezt. attol meg nem biztos hogy ferde hajlamu mert izgatja ez a dolog. en azt mondom mindent kikell probalni ami mozgatja a fantaziat es le kell sza...i ki mit mondd.
2015. nov. 8. 19:15
 34/63 anonim ***** válasza:
98%
A 33. írta le szerintem legjobban a választ a kérdére.
2015. nov. 14. 01:50
 35/63 anonim ***** válasza:
100%

Engem is izgat. Előző asszonykám pl. simán benne volt egy kis ujjazásba és nagyon tetszett. :)

Sohasem "mertem" megkérdezni mi lenne ha vennénk valami kis segédeszközt... már bánom, de ami késik nem múlik. :)

2015. nov. 29. 15:04
 36/63 anonim ***** válasza:
100%
én már kipróbáltam mindkét oldalt nem volt rossz F/19
2015. nov. 29. 15:59
 37/63 anonim ***** válasza:
18%

Ez itt mind undorító.

Hogy lehet férfivel elképzelni ?!

Még megértettem volna, ha azt mondod, hogy csaj felcsatolhatóssal megdug, aztán te őt, vagy fordított sorrendbe.

De szopni soha, fuj.

Férfivel a-a. Undorodok az érintezéstől is férfivel.

2016. jan. 16. 22:43
 38/63 anonim ***** válasza:
17-es jó lett volna ismerni téged!
2016. jan. 17. 07:52
 39/63 anonim ***** válasza:
0%

Férjem Heteró és eszében sincs kalandozgatni.. :P

Mert nem vonza,,sőt nem is kíváncsi kalandor :P mert Heteró..ha én kalandoznék esetleg popsi irányába még azt is teljesen elutasítja :P

Sz,tem egy heterót ez nem vonz !!!!!

2016. febr. 7. 15:54
 40/63 anonim ***** válasza:
100%
így voltam vele én is! Megdugtak ami akkora élvezetet okozott, hogy azóta időnként megismétlődik a dolog
2016. febr. 8. 09:44
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!