Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero ffiként izgat milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero ffiként izgat milyen ha megdugnának. Más is van így?

Figyelt kérdés
Hetero ffi vagyok, a férfiak nem vonzanak. Mégis nagyon izgat milyen lenne ha kifejezetten egy nagy farokkal megdugnának vagy milyen érzés az orál a másik oldalról. Más is van így?

2015. júl. 15. 03:05
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:

Nyilván az 1., de ilyet hol talalsz? :)

A másodikat elnézve rájöttem hogy no way.

2015. júl. 15. 14:08
 12/63 anonim ***** válasza:
100%
biszex vagy
2015. júl. 15. 14:28
 13/63 anonim ***** válasza:
100%

"A másodikat elnézve rájöttem hogy no way."

Örülök, hogy segíthettem. :-)

2015. júl. 15. 15:52
 14/63 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván az 1., de ilyet hol talalsz?"

A való életben (ingyen) nem nagyon fogsz. A rosszlanyok.hu-n vannak egy páran ilyenek, de ha még nem próbáltad, akkor nem javaslom, hogy egy 5-6cm átmérőjűvel próbálkozz.

2015. júl. 15. 21:31
 15/63 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem vonzanak a férfiak. Az anál nem nagyon tud izgatni, viszont az orált azt szívesen kipróbálnám egyszer én is.
2015. júl. 18. 21:39
 16/63 anonim ***** válasza:
100%

Na most egyesek meg fognak botránkozni, de az én párom is ilyen mint a kérdező. Kíváncsi, szívesen kipróbál új dolgokat, az anál is érdekli, oda-vissza. Beszéltünk már róla, hogy szerzünk egy felcsatolhatót.

Mielőtt összejöttünk, volt afférja az egyik meleg haverjával is. Semmi aktus, egyszerűen lesz*pta a srácot kíváncsiságból. A mai napig azt mondja egynek jó volt, kipróbálta, de nem vonzza a továbbiakban.

A hármas is szóba került, de ez olyan téma amit én nem szeretnék feszegetni, így azt jegelte.

Szereti a domináns játékokat is, mikor én vagyok a főnök.

Ettől még heteronak vallja magát, és szeret melleket nézegetni, mindig azt mondja, már csak amiatt sem lesz b*zi sosem, a cicik hiányoznának :D

2015. júl. 26. 21:56
 17/63 anonim ***** válasza:
100%
Engem az izgatna, ha megdughatnék egy férfit (pegging) L
2015. aug. 15. 15:50
 18/63 A kérdező kommentje:
#17 konzultaljunk :)
2015. aug. 15. 21:34
 19/63 anonim ***** válasza:
100%
Engem is a lányok érdekelnek főként, de szintén gyakran gondolok arra, hogy milyen lehet, ha egy másik srác hátulról belém hatol, vagy a számban megy el. Bár fiúval még nem volt dolgom, azért a helyes srácok is megmozgatják a fantáziámat. 26f
2015. aug. 25. 22:26
 20/63 anonim ***** válasza:
25%
az hogy lehet hogy egy nonek farka van ??
2015. aug. 25. 22:50
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!