Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero ffiként izgat milyen ha megdugnának. Más is van így?
Nyilván az 1., de ilyet hol talalsz? :)
A másodikat elnézve rájöttem hogy no way.
"A másodikat elnézve rájöttem hogy no way."
Örülök, hogy segíthettem. :-)
"Nyilván az 1., de ilyet hol talalsz?"
A való életben (ingyen) nem nagyon fogsz. A rosszlanyok.hu-n vannak egy páran ilyenek, de ha még nem próbáltad, akkor nem javaslom, hogy egy 5-6cm átmérőjűvel próbálkozz.
Na most egyesek meg fognak botránkozni, de az én párom is ilyen mint a kérdező. Kíváncsi, szívesen kipróbál új dolgokat, az anál is érdekli, oda-vissza. Beszéltünk már róla, hogy szerzünk egy felcsatolhatót.
Mielőtt összejöttünk, volt afférja az egyik meleg haverjával is. Semmi aktus, egyszerűen lesz*pta a srácot kíváncsiságból. A mai napig azt mondja egynek jó volt, kipróbálta, de nem vonzza a továbbiakban.
A hármas is szóba került, de ez olyan téma amit én nem szeretnék feszegetni, így azt jegelte.
Szereti a domináns játékokat is, mikor én vagyok a főnök.
Ettől még heteronak vallja magát, és szeret melleket nézegetni, mindig azt mondja, már csak amiatt sem lesz b*zi sosem, a cicik hiányoznának :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!