Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero ffiként izgat milyen ha megdugnának. Más is van így?
Ez a kerdes egy nagy ossze-visszasag. Ha hetero lennel, egyaltalan nem foglalkoztatnanak ilyen dolgok. Ha nem vonzananak a ferfiak, akkor sem gondolnal ilyenekre. Raadasul az sem tul hetero, hogy Te pont az utan erdeklodsz, hogy teged dugnanak meg, avagy bekapnal egy kukit ... egy erdeklodo hetero max megdugna, vagy megszop4tna egy buzny@kot (de nem forditva).
Nem vagy hetero es tavolrol sem vagy ffi.
Ne hallgass a sok homofóbra.
Ha az érdekel, hogy milyen ha téged izgatnak análisan akkor közöd sincs a biszexhez sem. Szimplán szélesebb az érdeklődési köröd. Ha már konkrétan arra vágysz, hogy egy férfi kényeztessen így, vagy te elégítenél ki egy pasit, akkor van benned bi hajlam. De még ez sem vészes. Barátkozz meg a gondolattal, hogy ilyen dolgok is foglalkoztatnak, de ennyi az egész. Akár próbáld is ki. Majd utána ráérsz értékelni, hogy ez csak kíváncsiság volt, vagy megismételnéd újra. Ha igen akkor van benned valamennyi bi is.
#4 valóban nem tűnik férfiasnak. De pl ha szex kozben a csaj átvált dominaba, az se férfias a másik fel szamara, mégse vagy meleg :)
#3 az első verzió a legokosabb, csak az szerintem kellemetlen lenne a csak elott, Mugy se találkoztam ilyen csajjal akinek ez bejön. Meg a felcsatolható egy darab műanyag csak.
Én nem vagyok meggyőzödve, hogy egy 100% hetero ilyeneken fantáziál. :)
Hány éves vagy?:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!