Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Normális az, hogy engedtem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy engedtem egy másik fiúnak, hogy lesz*pjon?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm, ismerőse felajánlotta. Én elfogadtam és jó volt? Ez most akkor mi?

2015. júl. 6. 10:13
1 2
 11/15 kiskivancsi79 ***** válasza:
100%
10-es. mire is kerted volna meg?
2015. júl. 6. 11:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Indulás! ha van kedvetek!

[link]

2015. júl. 6. 12:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Semmi.

A szexualitás nem olyan,hogy van 3 fiók és vagylagos alapon valamelyikbe beletartozol.

Sok srác,aki felnőtt korára csak nők iránt vonzódik,serdülőkorában játszott el már srácokkal így vagy úgy.

Közös hoki,orál játékok.

Ha jól esett nektek,akkor semmi baj.

2015. júl. 6. 13:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Élveztél egy jót és ennyi. Mit kell ebből ügyet csinálni?
2015. júl. 7. 13:36
 15/15 anonim ***** válasza:
94%
Ha bele gondolsz ez annyi, mintha kiverted volna magadnak, - csak futó kaland... Persze más, ha ezt rendszeresen, és érzelmi töltássel akarod, mert akkor bi vagy. Az se baj, csak azért legyen legalább 1 stabil barátnőd és főleg legyen egy gyereked, mert a gyermek a legcsodálatosabb dolog a világon! Vigyázz, ki ne hagyd, mert óriási hiányérzeted lesz később! Nekem is voltak fiú partnereim, a barátő(im) mellett, de olykor, ha úgy alakult, nem hagytam ki a fiút sem! Se iszonyatosan hiányzik egy-két gyermek az életemből! S akikkel komolyan beszélgettem, idősebb pasik, szinte mindegyik bevallotta, hogy nekik is hiányzik egy gyerek! CSak jótanács volt, - de az embernek tervezni kell az életét, s később lehet, hogy már késő lesz! Élj jól, élvezd a poncit és a brokit, a mi mindkettőtöknek jól esik, az megengedhető... de LEGYEN egy gyereked, ők az életünk fő értelme!!! :)
2015. aug. 29. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!