Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti szoktatok azon fantazialni, hogy egy masik fiu kenyeztet titeket nyilvanos wcbe vagy forditva? Kort is irjatok legyszi.
Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 22:30
3/12 anonim válasza:
Én már elképzeltem,akinek hasonló vágyai vannak írhatna nekem:)
6/12 anonim válasza:
Engem olyan izgat, h dugnak, miközben lányt dugok. :) 17f
7/12 anonim válasza:
Azok szoktak ilyenekről fantáziálni akiknek homoszexuális hajlamaik vannak. Akik teljes mértékben heteroszexuálisak azoknak nem jut eszébe ilyesmi.
8/12 anonim válasza:
még szerencse hogy biszex kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!