Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van itt olyan fiu aki heterona...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan fiu aki heteronak tartja magat de megis kivancsi par dologra mas fiuval? Vagy szokott ilyesmiken fantazialni?

Figyelt kérdés
ha igen mik azok a dolgok?
2015. máj. 19. 16:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
heteró, de egyszer kíváncsiságból kipróbálnék egy orált. De pasik taszítanak, ahogy el tudom képzelni az valami Glory Hole vagy hasonló.
2015. máj. 19. 16:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen vagyok. Szívesen kipróbálnám :)
2015. máj. 19. 16:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Vaaan.Bár engem csak a test èrdekel, kapcsolat nem igazán.
2015. máj. 19. 16:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
úgy kb. a 6. osztály nyári szünetében barátokkal kipróbáltuk az orált egymásnak, kb. egész nyáron végig csináltuk majdnem minden nap, azóta mindenkinek normális heteró párkapcsolatban él és sosem beszélünk róla, egyáltalán nem vonzanak a férfiak és idegennel sosem tettem volna meg
2015. máj. 19. 17:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
en is szoktam fantazialni de en max kivernem egy sracnak azt ki probalnam.
2015. máj. 19. 18:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

En is tobbszor fantazialtam mar hogy leszopnek egy fiut, de egyebkent a magam korul latott emberekrol egyikrol sem tudnam elkepzelni, hogy vele ilyenre lenne gusztusom. Leginkabb egy fiatal (16 alatti) fiut tudnek elkepzelni, aki meg nem kifejezetten ferfias es nem taszit annyira. De gondolom ilyen itt nem annyira gyakori...

34F

2015. máj. 19. 22:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is szívesen kipróbálnám, egy ideje már érdekel :D 16/f
2015. máj. 20. 16:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is hetero vagyok, barátnőm is van.

Ennek ellenére érdekelnek a fiúk is, bár még soha nem volt szexuális élményem velük.

Sokszor eljátszom a gondolattal, hogy milyen lehet szájjal kielégíteni egy másik srácot, esetleg szexuális kapcsolatba kerülni vele.

Továbbá vonzanak a lábak is, így mindig megnézem a fiúkét is, ha nyitott lábbelit hordanak.

26F

2015. máj. 20. 16:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbálnám, hogy milyen ha srác orálisan kielégít, esetleg lehet megdugnám, mert egy csajom se hagyja az anált.
2015. jún. 3. 13:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
9: érdekes, a legtöbb inkább a passzív oldalhoz tartozik, szerintem hamarosan teli lesz a levelesládád :)
2015. jún. 3. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!