Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero kapcsolatban biszex vágyak. Ti hogy kezelnétek?
Keresnék valakit, akivel ez irányú vágyaimat kielégíthetem! A lánynak nem kell róla feltétlenül tudni...
Én is ezt teszem, most pont keresgélek... 36/F
Egyrészt attől, hogy biszexuális vagy, az még nem jelenti azt, hogy megcsalhatod egy pasival. Illetve megcsalhatod, de érted... ugyanúgy megcsalás, nemtől függetlenül. Nem tudom, megfordult-e ilyen a fejedben, de én nőként ugyanolyan hűtlenségnek venném.
Amúgy heteróként nem tetszene, ha megtudnám, de nem nagyon tudom megindokolni, miért. Szóval mostmár legyen inkább belső magánügy, ha az ismerkedésnél nem jött szóba. Nem kizárt, hogy van, aki elfogadja, de elmondani maximum csak akkor mondd el, ha nagyon kérdezgeti. :)) Legközelebb meg szerintem ismerkedés idején illik elmondani.
szerintem mond meg neki feltétlen. ha elfogadja jó, ha nem akkor sem baj, ha vége. de az már milyen dolog lenne ha megcsalnád? tökmindegy kivel...
szegény lány sajnálnám, ha kiderülne, hogy pont egy fiúval...
Szerintem meg marhára nem kell senkinek tudnia, hogy milyen a nemi identitásod. Manapság mindenki ezt az el kell mondani szarságot nyomja. Nem vagyunk állatok, képesek vagyunk elnyomni az ilyen irányú vágyainkat. Kicsapod a brét bi képzelgésre vagy filmre, és utána nyugi lesz egy ideig. Én sokkal előrébb tartom a családi békét, a nyugalmat, illetve az önmagamról kialakított képet mint valami holmi bi szexuális vágyat. Illetve senkinek semmi köze hozzá míg normális életet tudsz élni a barátnőddel. Akkor van baj, hogyha ez kihatással van a kapcsolatra. Ennyi.
Még atom lepontozás árán is ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!