Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero kapcsolatban biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero kapcsolatban biszex vágyak. Ti hogy kezelnétek?

Figyelt kérdés
Több mint fél éve vagyok együtt egy lánnyal, minden rendben a kapcsolatban, még a szexel is, de bi vagyok és időnként nagyon előtör belőlem a fiúk iránti vágy. Nem igazán szeretnék előtte beszélni róla, nem tudom, hogy fogadná és inkább belső magánügynek tartom. Ti, hogy kezelnétek egy ilyen helyzetet?

2015. jún. 27. 07:17
 1/10 anonim ***** válasza:
30%

Keresnék valakit, akivel ez irányú vágyaimat kielégíthetem! A lánynak nem kell róla feltétlenül tudni...

Én is ezt teszem, most pont keresgélek... 36/F

2015. jún. 27. 07:32
 2/10 anonim ***** válasza:
74%

Egyrészt attől, hogy biszexuális vagy, az még nem jelenti azt, hogy megcsalhatod egy pasival. Illetve megcsalhatod, de érted... ugyanúgy megcsalás, nemtől függetlenül. Nem tudom, megfordult-e ilyen a fejedben, de én nőként ugyanolyan hűtlenségnek venném.

Amúgy heteróként nem tetszene, ha megtudnám, de nem nagyon tudom megindokolni, miért. Szóval mostmár legyen inkább belső magánügy, ha az ismerkedésnél nem jött szóba. Nem kizárt, hogy van, aki elfogadja, de elmondani maximum csak akkor mondd el, ha nagyon kérdezgeti. :)) Legközelebb meg szerintem ismerkedés idején illik elmondani.

2015. jún. 27. 09:25
 3/10 anonim ***** válasza:
En kicsit szegyelnem magam, hogy a partnerem mellett elkalandoznak a gondolataim ... sot, egyenesen rosszul ereznem magam egy kapcsolatban ha kozben mason jarna az agyam. Keresnek en is egy olyan partnert, akivel megelhetnem a vagyaimat es nem fantazialgatnek masrol.
2015. jún. 27. 09:27
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Vegyetek egy felcsatolhatóst.
2015. jún. 27. 09:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem gondolod, hogy úgy lett volna korrekt, ha még azelőtt tisztáztad volna a dolgot a lánnyal, hogy járni kezdtél volna vele?
2015. jún. 27. 14:57
 6/10 anonim ***** válasza:
6%
40 felé a hetero pasiknak is szüksége van némi vérfrissítésre. S bár ők ezt női partnerrel teszik, nem látom be, hogy te miért ne tehetnéd a saját nemedbe tartozó partnerrel.
2015. jún. 28. 11:03
 7/10 potyike ***** válasza:
100%
65 éves vagyok,azonos adottságokkal 40 évvel ezelőtt nősültem.Sokáig csak nő,majd jöttek a ffi kilengések.15 éve a feleségem rájött a témára,külön élünk,de a gyerekeket és az egész családot ellenem hangolta.Senki nem tárgyal velem,egyedül vagyok.40 évvel ezelőtt m ég a társadalom nem volt olyan toleráns,mint napjainkban,a férfiak menekültek a heteró életbe.Ma valószínüleg másképpen csinálnám,megmondanám,vagy nem nősülnék.
2015. jún. 28. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:
91%

szerintem mond meg neki feltétlen. ha elfogadja jó, ha nem akkor sem baj, ha vége. de az már milyen dolog lenne ha megcsalnád? tökmindegy kivel...

szegény lány sajnálnám, ha kiderülne, hogy pont egy fiúval...

2015. jún. 28. 21:04
 9/10 anonim ***** válasza:
94%
Én biszex vagyok, barátom hetero. Tud róla, bár nem örül neki, de elfogadja. Vannak időszakaim, mikor jobban kívánok lányokat, mint fiúkat, erről azért már nem beszélek neki. Szerintem el kéne mondanod neki, egy kapcsolat alapja az őszinteség, tiszteld meg ennyivel. Megkönnyebbülés lenne neked is, hogy nem kell titkolóznod, és talán még ő is tovább tudna könnyíteni a helyzeteden (bármivel), ki tudja. Ha kísértésbe esnél, csak jusson eszedbe, hogy bárkivel lehetnél, akár egy fiúval is, de te őt választottad és biztos nem véletlenül. :)
2015. aug. 28. 16:44
 10/10 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem meg marhára nem kell senkinek tudnia, hogy milyen a nemi identitásod. Manapság mindenki ezt az el kell mondani szarságot nyomja. Nem vagyunk állatok, képesek vagyunk elnyomni az ilyen irányú vágyainkat. Kicsapod a brét bi képzelgésre vagy filmre, és utána nyugi lesz egy ideig. Én sokkal előrébb tartom a családi békét, a nyugalmat, illetve az önmagamról kialakított képet mint valami holmi bi szexuális vágyat. Illetve senkinek semmi köze hozzá míg normális életet tudsz élni a barátnőddel. Akkor van baj, hogyha ez kihatással van a kapcsolatra. Ennyi.

Még atom lepontozás árán is ez a véleményem.

2015. aug. 29. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!