Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik próbták már más lánnyal a szexet, élvezetessebb volt mint férfival?
Eddig teljesen heterónak gondoltam magam,aztán találkoztam egy csajjal..Megismerkedtünk,találkozgattunk..ahogy lenni szokott.Ès sikerült rendesen összezavarnia..Nem is ez a lémyeg,hanem hogy totálisan más volt vele a szex.Sokkal jobb.Sikerült kb. 6 alkalommal elmenmem,ellenben pasival 1 orgazmus is áldásnak minősült.
20/L
Teljesen más volt a kettő, így nem tudom azt mondani, hogy egyik jobb volt a másiknál. Mindkettő egyaránt jó, de mindegyik más miatt jó.
És nekem az orgazmussal sincs gond, sem férfival, sem nővel. Tény, hogy egy nő tudja, hogy mit és hogy kell érinteni egyből, illetve ott a tudat, hogy egy másik nővel van az ember, viszont f..rka meg csak a pasiknak van. Mind a kettő másért jó.
Nekem mindkettő jó, és ahogy előttem is írták: mindkettő máshogy, más miatt jó. :)
Az biztos, hogy én is sokkal több és mélyebb orgazmust éltem át lánnyal, de amikor pasival van együtt az ember, akkor nyilván biológiai korlátai is vannak/lennének pl. egy egész éjszakás játszadozásnak.
Hülye közhelynek tűnik, de lehet valami abban a monásban, hogy egy nő tudja igazán, hogy mi a legjobb egy másik nőnek - én legalábbis ezt tapasztaltam.
De, mindezzel együtt is: pasival is imádom a szexet, semmi kincsért nem mondanék le róla, és tartós kapcsolatot, együtt járást pl. soha nem tudnék elképzelni egy lánnyal.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!