Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, akik próbták már más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik próbták már más lánnyal a szexet, élvezetessebb volt mint férfival?

Figyelt kérdés

Eddig teljesen heterónak gondoltam magam,aztán találkoztam egy csajjal..Megismerkedtünk,találkozgattunk..ahogy lenni szokott.Ès sikerült rendesen összezavarnia..Nem is ez a lémyeg,hanem hogy totálisan más volt vele a szex.Sokkal jobb.Sikerült kb. 6 alkalommal elmenmem,ellenben pasival 1 orgazmus is áldásnak minősült.

20/L

2015. jún. 23. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket se mondanám jobbnak a másiknál, mert teljesen más a kettő. Nekem pasival is ugyanúgy van orgazmusom, mint lánnyal. 24N
2015. jún. 23. 16:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igen, jobb lànnyal a szex...De mègsem tudok pàrkapcsolatot elkèpzelni velük...
2015. jún. 23. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Te beteg vagy! Lánnyal amúgy sem tudsz szexelni! Az maximum maszatolás!
2015. jún. 23. 18:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen más volt a kettő, így nem tudom azt mondani, hogy egyik jobb volt a másiknál. Mindkettő egyaránt jó, de mindegyik más miatt jó.

És nekem az orgazmussal sincs gond, sem férfival, sem nővel. Tény, hogy egy nő tudja, hogy mit és hogy kell érinteni egyből, illetve ott a tudat, hogy egy másik nővel van az ember, viszont f..rka meg csak a pasiknak van. Mind a kettő másért jó.

2015. jún. 23. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindkettő jó, és ahogy előttem is írták: mindkettő máshogy, más miatt jó. :)

Az biztos, hogy én is sokkal több és mélyebb orgazmust éltem át lánnyal, de amikor pasival van együtt az ember, akkor nyilván biológiai korlátai is vannak/lennének pl. egy egész éjszakás játszadozásnak.

Hülye közhelynek tűnik, de lehet valami abban a monásban, hogy egy nő tudja igazán, hogy mi a legjobb egy másik nőnek - én legalábbis ezt tapasztaltam.

De, mindezzel együtt is: pasival is imádom a szexet, semmi kincsért nem mondanék le róla, és tartós kapcsolatot, együtt járást pl. soha nem tudnék elképzelni egy lánnyal.

21/L

2015. jún. 24. 16:05
 6/6 magicmountain ***** válasza:
100%
Életem legfurcsább bókja, amit szex közben kaptam egy csajtól, hogy úgy nyalok, mint egy lány. Ezt bóknak vettem. Aki mindkettőt átélte, el tudná mondani a különbséget?
2015. jún. 29. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!