Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt katona, annak volt a laktanyában dolga más férfival? Főleg arra gondolok, hogy mivel nem volt ott nő, segítettetek-e egymáson?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat2015. máj. 27. 18:33
1/16 anonim válasza:
Nem küldelek el anyukádba, majd lesz aki megteszi helyettem. Biztos voltok búzák is a seregben, én nem találkoztam velük. Amúgyis volt elég kimenő, a sereg nem börtön. Egészséges férfiember meg mindenre talál a nemi identitásásnak megfelelő megoldást.
3/16 anonim válasza:
Lófa*szt szerelték le. Nálunk, örségben történtek érdekes dolgok. De nyilván nem lettek nagy dobra verve.
1. válaszoló!
Egészséges férfiember pfff..... :) mitől vagy te egészségesebb mint egy meleg te szerencsétlen idióta?
4/16 Komplikato válasza:
Nem tudok ilyen esetről azokon a helyeken ahol én voltam, ettől még történhettek érdekes dolgok olyan helyen ahol senki nem látta, teszem azt őrségben. Azért a katonaság nem volt börtön csak majdnem, néha haza lehetett menni, meg nem tartott örökké sem. Viszont a tiszti karban leginkább pszichopaták, melegek és olyan arcok voltak akik azért voltak ott mert utáltak dolgozni ...
5/16 anonim válasza:
hát ha a fajfenntartás szempontjából nézed, a meleg az nem egészséges... bár abból a szempontból jó, hogy bevallja, hogy búza, ezrét nem fogja továbbörökíteni a beteg gényjeit kényszerből..
6/16 anonim válasza:
kedves utolsó ez egy baromság. Én heteróktól örököltem a meleg géneket. Akkor ez hogy lehet? Lehet hogy neked nagy "egészséges heteró férfinek" olyan csőbu*zi gyereke lesz mint a huzat. Akkor benned is meleg gének vannak?
7/16 aszomszedneni válasza:
Nem. Egyébként meg vannak nők a honvédségnél,egyik másik egész jól is néz ki :-D
8/16 anonim válasza:
40 éve a pofáját szétverték volna annak, aki a bakatársától akart volna valamit.
9/16 anonim válasza:
nem kell ahhoz 40 évet visszamenni ,tuti valami nagyon durva retorzió lett volna a vége .
10/16 anonim válasza:
A katonak inkabb eljarnak oromlanyokhoz, ha mar mas nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!