FeketeTucsok kérdése:
Hogy lehetek katona?
Figyelt kérdés
Én jelenleg szakközépiskolát járok de ha elvégeztem és leéretségiztem utána kötelező menem katonai főiskolára??? Hogyan müködik ez vagy ellkel menem katonai középiskolába? Kérlek írjátok le hogyan müködik ez.2015. máj. 26. 15:26
1/4 anonim válasza:
Komoly megkéne haverkodj az én egyik haverommal:))) Neki is ez a "vágya".. pfff:)) ha gondolod adhatok egy fb címet :))) ( persze csak az övét lol)
2/4 Trafó1 válasza:
Szerintem minden megyeközpontban van hadkieg, oda bemész és megtudakolod.
4/4 anonim válasza:
Nem kell Hdkiegészítő parancsnokságra menned.
Tessék itt minden kérdésedre választ kapsz, remélem a helyesírásodhoz képest eszed van hogy megtaláld az oldalon a lényeget. Ez az Altiszti Akadémia oldala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!