Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Aki volt katona, annak volt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki volt katona, annak volt a laktanyában dolga más férfival? Főleg arra gondolok, hogy mivel nem volt ott nő, segítettetek-e egymáson?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat

2015. máj. 27. 18:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
Nem verik meg akkor ha mind a kettő akarja mert nem tudódik ki. Nem más a sereg sem ebből a szempontból. Az emberek 10-15 százaléka meleg. Kész. Anno amikor mindenkit besoroztak, ugyan ugy az emberek egy tizede bu*i volt. Ezek meg is találták egymást. Nyilván való okokból ezt titokban csinálták és csinálják ma is.
2015. máj. 27. 20:38
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Kár úgy tenni, mintha a honvédségnél büszke, jó kiállású heteró leventék lettek volna, vagy vannak csak. Bizony töcskölték egymást a kopaszok a kényszeres hónapok alatt, tekintve, hogy az idejük nagy részét semmittevéssel töltötték, unalmukban néha "segítettek" egymáson. Tudták ezt nagyon jól az elöljárók, de nem foglalkoztak vele, mert ez a sereg velejárója, ha összezárnak egy halom férfit hosszú időre, akkor "nincs ló, jó a szamár" alapon ráfanyalodnak egymásra. Vagy gyakorlatoztak, vagy a laktanyán csöveztek, a monotonitást egyesek zsugázással, mások a társaik bajonettjének a polírozásával próbálták megtörni, szóval számoljunk le azzal az illúzióval, hogy ez csak egy urban legend.
2015. máj. 27. 21:59
 13/16 aszomszedneni ***** válasza:
94%

Vannak nők az MH keretein belül - Ezt mégegyszer hangsúlyoznám.

Ráadásul egy átlag hétköznap nem kell bent dekkolni a laktanyában.

Aztán egy gyakorlaton pl. ahol egy hónapig vagy tovább összevagytok zárva valahol az Isten háta mögött, kb. az utolsó gondolatod, hogy kivel feküdj össze, viszont ha nagyon akarsz, akkor csak ismételni tudom magam

----> vannak nők !

A homoszexuálisokat , meg egyébként igenis kinézik , mert a honvédek több , mint 90 % -a nem az és nem is akarják a hátsófelüket WC-zésen kívül másra használni !

20 évvel ezelőtt is aki volt sk. az is megoldotta , ha nőre volt ingere ... erről elég extrém szituációkat hallottam .

VISZONT ! biztos vagyok benne , hogy vannak melegek is ... persze , miért ne lennének . Szerencsére úgy oldják meg a kis "dolgukat" , hogy ez mást ne zavarjon, ne keltsenek feltűnést.

2015. máj. 28. 09:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Milyen extrém szituációkat hallottál?
2015. máj. 28. 16:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
nem valoszinu hogy ott összejön adolog, méd akkor sem ha érzik látják egymásrol hogy összejöhet,,,nincs annyira nagy bizalom bennük, hogy megtegyék, tartanak attol mi van ha kiderül.szerintem ott nem történnek ilyen dolgok.
2015. jún. 8. 14:51
 16/16 sandrisbp ***** válasza:
Nem tudom, mi megy manapság a laktanyában, de nekem is volt pár hivatásos katonával dolgom. Az egyik maga előtt se tagadta, hogy biszex, a másik meg inkább csak úgy volt vele, hogy ha nincs lány, szopatni akkor is szeret :). Régen meg, amikor még sorkatonaság volt, elég sok embertől hallottam sztorikat, amik nem tűntek kamunak.
2022. febr. 27. 04:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!