Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt katona, annak volt a laktanyában dolga más férfival? Főleg arra gondolok, hogy mivel nem volt ott nő, segítettetek-e egymáson?
Vannak nők az MH keretein belül - Ezt mégegyszer hangsúlyoznám.
Ráadásul egy átlag hétköznap nem kell bent dekkolni a laktanyában.
Aztán egy gyakorlaton pl. ahol egy hónapig vagy tovább összevagytok zárva valahol az Isten háta mögött, kb. az utolsó gondolatod, hogy kivel feküdj össze, viszont ha nagyon akarsz, akkor csak ismételni tudom magam
----> vannak nők !
A homoszexuálisokat , meg egyébként igenis kinézik , mert a honvédek több , mint 90 % -a nem az és nem is akarják a hátsófelüket WC-zésen kívül másra használni !
20 évvel ezelőtt is aki volt sk. az is megoldotta , ha nőre volt ingere ... erről elég extrém szituációkat hallottam .
VISZONT ! biztos vagyok benne , hogy vannak melegek is ... persze , miért ne lennének . Szerencsére úgy oldják meg a kis "dolgukat" , hogy ez mást ne zavarjon, ne keltsenek feltűnést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!