Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim azt szeretné ha egy lánnyal előtte szexelnék, szerintetek belemenjek?
Drága 6os hozzászóló..én az 5ös vagyok.
Vannak perverz hajlamaim,imádom a szexet.Szeretem extrém helyeken-csináltuk is,anál,orál,bármi jöhet.Ez az 1 nem.
Akkor most szar vagyok?
Nem.Ez az én véleményem.Nekem nem esne jól-ahogy írta az 1. hozzászóló,hogy előttem dug 1 csajt.
...én viccből mondtam, neki,hogy akkor még 1 pasit beveszünk máskor?Arra kiakadt.Hogy nem akar látni másik pasival.Akkor hogy van ez?
Ez nem a perverzió hiánya.Tanuld meg a szavak jelentését.
..én meg csak olyanokat hallottam,hogy szétmentek párok emiatt..féltékenység,stb.
Én igenis azért élem valakivel az életem,mert csak ő kell..minden a szemnek,tudod. De ha már mindent a kéznek,akkor minek az ilyennek társ?Csinálja idegenekkel.
És igen,EGYÜTT kell ilyeneket eldönteni,nem egyedül,azért PÁRkapcsolat.
kedves 5os..:) 6os vagyok. szivem, azt hiszem elbeszelunk egymas mellet:) kicsikem tanulj meg jobban olvasni!:)
najo csak poenkodok!:D birom mikor a csajok igy probaljak aranyosan lealacsonyitani a masikat:D
amugy meg persze, ha van oral anal minden, es nem akarod a 3dikat, akkor en nem eroltetnem.
azert csak 3ev utan jottel ra hogy ilyen pasid van, kemeny:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!