Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk mit lehet érezni amikor valaki megdug? Élvezhető?
Egy nem idegentől is kaphat. AZért szerencsére nincs annyi AIDS beteg, tehát ezt felejtsük már el. Megjegyzem el lehet menni ingyen szűrésre előtte ha akar vki, meg GUMI is van a világon.
Engem dugtak, de nem élveztem. Azóta csk az izgat h én dugjak. Szívesen ismerkedek veled:)
De miért nem élvezted utolsó?
Én sokat fantáziálok róla hogy egy férfi belémhatol és belémélvez... ráadásul házas vagyok,nincs pasival tapasztalatom.
Pont, hogy nem idegennel a legjobb először.
Amikor engem először dugtak meg, akkor fájt.. tényleg nagyon fáj először aztán egyre jobb lesz, ehhez viszont hozzájárul azaz élmény is amit azért olyan valakivel csinálsz, akivel együtt vagy és szeretitek egymást.
Lánnyal is ugyanez, voltam nővel többször is és azért levonva a konzekvenciákat az esetek 98%-ban jobb egy olyan valakivel bármilyen szexuális aktust folyatni, akit nem fél órája szedtél fel egy buliban.. én így gondolom, persze ebben sokan máshogy vélekednek :)
Szerintem se idegennel kezdj, sokkal jobb olyannak "átadni magad" akiben maximálisan megbízol. Főleg ha az elsőről van szó.
Nem akarok ünneprontó lenni, de idegennel nagyobb az esély arra, hogy csak megbsz úgy ahogy neki tetszik aztán ott hagy! A fizikai fájdalom semmi ahhoz képest amit akkor lelkileg érzel, vagy érezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!