Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan biszex fiú aki titkolja hogy biszex?
Figyelt kérdés
Én nem rég tuttam meg hogy biszex vagyok és arra lennék kíváncsi hogy ezt meddig lehet titkolni vagy lehet e egyáltalán?2015. máj. 27. 06:31
1/10 anonim válasza:
éN NŐS VAGYOK,EDDIG SIKERESEN TITKOLTAM
2/10 anonim válasza:
Én is nős vagyok és eddig én is sikeresen titkoltam
3/10 anonim válasza:
Nem vagyok nős és csak a barátnőm tudja
4/10 anonim válasza:
Szerintem minden biszex titkolja hogy az. Ha elmondaná hogy a fiúkkal is, akkor a legtöbb lánynál erősen csökkenne az esélye. De nekem az a véleményem hogy teljesen 50%-50% os biszex nem nagyon van. A legtöbb jobban húz valamelyik irányba.
5/10 anonim válasza:
Én is titkolom a családom, barátaim előtt és csak alkalmi együttlétekbe megyek bele olyanokkal akiket nem ismerek. Főként Pestre járok ezügyben mivel miskolci vagyok és nem akarok kockáztatni. :D Szeretném titokban tartani továbbra is. :) 21/F biszex passzív
6/10 anonim válasza:
Én is biszex vagyok, de én jobban húzok a fiúk felé na mind1. Nekem csak 1 lány barátom tudja hogy az vagyok vele szoktam ilyen dolgokról beszélni, de nem hiszem hogy szüleimnek, barátaimnak vagy bárki más családtagnak elmondom majd, mivel eléggé utálják a melegeket :S
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek
2015. máj. 27. 16:28
8/10 anonim válasza:
Én is titkolom, nem olyan a környezetem, ahol ezt jól tolerálnák (család, barátok).
Talán ezért is vonzanak a házas pasik, mert ők is kénytelenek titkolni, így nehezen derülne ki...
9/10 anonim válasza:
"Én nem rég tuttam meg hogy biszex vagyok" én pedig azt hogy nyertem a lotton...
a vicet félretéve,a(z ex) pasimon kivűl senki nem tudja,és nem is tervezem,hogy elmondjam másoknak.
10/10 anonim válasza:
24 vok és véletlen se tervezem elmondani ismerősnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!