Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Barátnőm van, de viszonyt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm van, de viszonyt tartok fent a meleg főnökömmel. Akkor bi vagyok? Én nem élvezem, csak ő.

Figyelt kérdés
2015. máj. 17. 12:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora rbanc vagy xD
2015. máj. 17. 17:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
És a barátnőd tud róla?...
2015. máj. 17. 22:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak vele nem élvezted, vagy senki mással sem élveznéd? Mert ha amúgy feláll bizonyos fiúktól, akkor vagy bi.
2015. máj. 17. 23:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

huh, és ennyire jó az az állás, hogy megérje? ezzel tényleg prostituálod magad.

amúgy, hiába nem élvezed, ez megcsalásnak is számít(gondolj bele, hogy te mit éreznél, ha a barátnőd feküdne le (rendszeresen) a főnökével csak azért, hogy előnyt szerezzen).

2015. máj. 18. 13:32
 15/18 anonim ***** válasza:
pontosan mit csináltok a főnököddel ? :)
2015. máj. 20. 18:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát most erre nem tudok mit mondani, de az a fő hogy mégis kommentálnom kell. Szóval te se találod a helyed a világba ha már a főnökkel csinálsz ilyen dolgokat. Csak tényleg nem értem miért csinálod ha hetero vagy úgyis. Ha pedig csak elakarod nyomni az érzéseid akkor ne tedd, élj boldogabb életet. 19/f/m
2015. máj. 21. 13:18
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Akárhogy is nézem, ez szexuális zaklatás ( még akkor is ha két ferfiról van szó).... én mindenképpen lekoptatnám az ürgét. 1. Nem élvezed (és ez max annyiban fog változni,h hozzászoksz) 2. Barátnőd van! még ha nem is teljesen önszántadból teszed, akkor is megcsalod.

Tényleg megér neked ennyit egy munka??

ha ennek ellenére mégis folytatod, nem tudom az előző hozzászólásokat megcáfolni

2015. júl. 4. 10:01
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs az a zsíros állás vagy anyagi előny, amiért megérné ennyire bemocskolni magadat.
2020. jún. 9. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!