Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek gáz ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha valaki korhoz köti az ismerkedést? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés
Jelenleg 25 vagyok,18 nak mondanának.De sok 18 éves meg sokkal öregebbnek néz ki:D Lényeg mikor nem teszek fel képet van úgy hol azt mondják hogy "bocsi 21 éves korig ismerkedek" ha felteszem akkor meg " jaj bocsi azt hittem öregebb vagy":D Nem értem miért korhoz kötik:D

2015. márc. 11. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
hát én szívesen ismerkedem veled :D 22/f
2015. márc. 11. 20:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem. Mindenkinek megvan, hogy milyen korosztályt, milyen típust szeret.

Alap, hogy ez alapján keresgél.

A gond maximum azzal van, ha valaki irreális vágyakat fogalmaz meg magának. Sok olyan van aki egy ideális pasit, álomképet kerget.

Olyan meg kevés van.

2015. márc. 12. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bizonyos esetekben gáz lehet, ha valaki az ismerkedést életkorhoz köti, mert nem tudja, hogy ezzel mit szalaszthat el. Én is meleg vagyok és ugyanebben a helyzetben mint te. Ha gondolod írhatsz nekem ismerkedés céljából.
2015. márc. 12. 09:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Mindenki azt gondolja jaj egy 30 éves pl egy szakállas, bajszos, szőrös nagy darab pasi. A 25 éves is már pocakos és így tovább. A nagytesóm 40 éves és mégse érzem h olyan lenne mint amit egy 40 évesről gondolok mégse ismerkednék 40 évessel. Fura de ez van...

Szerintem mindenkinek van korlát.

Egy bi srác;)

2015. márc. 12. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:

nem. tudom,hogy mit akarok és olyat keresek.ha nagyon álomkép és erre magamtól jövökrá akkor változtatok,de nem az életkorán mert atól,hogy PL:rájövök,hogy nem feltétel a kocka-has nem jelenti,hogy egyböl a vénf-szra vágyok.

márbocs.

sajna rendszeresen betalálnak a 40+ososk,de én nem akarok 35nél vénebbet.

2015. márc. 12. 15:18
 6/6 anonim válasza:
én is dugnék veled :D
2015. márc. 13. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!