Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A homoszexualitás betegség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexualitás betegség?

Figyelt kérdés

Nem provokatív céllal írtam ki e kérdést... Magam se vagyok homofób, egyszerűen érdekel, hogy tudományos alapon a homoszexualitás bizonyítottan betegség, vagy pont fordítva.

Előre is köszönöm, és elnézést, ha valakinél kicsapta a biztosítékot a kérdésem! :)

2015. jan. 22. 23:49
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
6: A rák is lehet genetikai eredetű. A rassz dolog szerintem rossz példa volt, mert mindenki lehet meleg és rákos, de nem lehet bárki néger mondjuk.
2015. jan. 23. 00:12
 12/34 anonim ***** válasza:
0%
Igen az, pszihés eredetű betegség. Mint a pedofilia
2015. jan. 23. 00:29
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

A betegség károsítja az egyén szervezetét.

A homoszexualitás nem károsítja az egyén szervezetét.

Ez a pontos válasz továbbra is.

2015. jan. 23. 00:33
 14/34 anonim ***** válasza:
81%
Eddig a vélekedés a homoszexualitástól pszichológiai elferdülés volt. Viszont ez erősen Freud pszichológiájához fűzhető. A mai tudomány szerint viszont a homoszexuális emberek száma jelentős százalékban növekedett azokon a helyeken, ahol túlnépesedés van, ergó jelentheti azt, hogy ez is a természetes szelekció egyik módszere.
2015. jan. 23. 00:37
 15/34 anonim ***** válasza:
20%
Azoknál pszihológiai eredetű akik más nemúnek képzelik magukat mint amilyenek
2015. jan. 23. 00:45
 16/34 PearlDiver ***** válasza:
100%

Ez a szócikk szerintem elég jó tájékoztató:

[link]

2015. jan. 23. 01:20
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2015. jan. 23. 04:10
 18/34 anonim ***** válasza:
81%

Én szerintem sem betegség, hanem rendellenesség, ahogy már írta valaki. Az egy elég jó meghatározás, hogy a betegség ártalmas, a rendellenesség nem, de talán mégsem teljesen jó.

A pedofíliát betegségnek tartják, mégsem ártalmas a "hordozóra". Ugyanígy a skizofrénia sem feltétlenül.

Attól még, hogy öröklődik lehet betegség, például egy AIDS-es nő tovább adja az AIDS-et a születendő gyerekének.

2015. jan. 23. 08:48
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Hivatalosan már nagyon régóta nem számít betegségnek.

Nem tudnak igazából arról semmit, hogy miért lesz valaki homoszexuális, de én biztos vagyok benne, hogy a szexuális orientációnkkal születünk, és az nem változtatható.

20/L/L

2015. jan. 23. 11:36
 20/34 anonim ***** válasza:
2%
Szerintem ez csak részben van így, mert a legtöbb pedofil bűnöző maga saját maga is áldozatul esett gyermekkorában gyerekmolesztálásnak és ennek hatására lett ilyen. Lehet sok homoszexuálisnak is kiváltotta ezt valami dolog nagyon fiatal korban.
2015. jan. 23. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!