Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexualitás betegség?
Nem provokatív céllal írtam ki e kérdést... Magam se vagyok homofób, egyszerűen érdekel, hogy tudományos alapon a homoszexualitás bizonyítottan betegség, vagy pont fordítva.
Előre is köszönöm, és elnézést, ha valakinél kicsapta a biztosítékot a kérdésem! :)
A betegség károsítja az egyén szervezetét.
A homoszexualitás nem károsítja az egyén szervezetét.
Ez a pontos válasz továbbra is.
Ez a szócikk szerintem elég jó tájékoztató:
Én szerintem sem betegség, hanem rendellenesség, ahogy már írta valaki. Az egy elég jó meghatározás, hogy a betegség ártalmas, a rendellenesség nem, de talán mégsem teljesen jó.
A pedofíliát betegségnek tartják, mégsem ártalmas a "hordozóra". Ugyanígy a skizofrénia sem feltétlenül.
Attól még, hogy öröklődik lehet betegség, például egy AIDS-es nő tovább adja az AIDS-et a születendő gyerekének.
Hivatalosan már nagyon régóta nem számít betegségnek.
Nem tudnak igazából arról semmit, hogy miért lesz valaki homoszexuális, de én biztos vagyok benne, hogy a szexuális orientációnkkal születünk, és az nem változtatható.
20/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!