Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok? Más biszexek hogy jöttek rá? Hogy volt az első?
Figyelt kérdés
Tegnap egy buliban voltam és ott volt egy meleg srác. Nem az a fajta akiről látszik, de tudtuk h az mert elmesélte a barátnője(nem olyan) akivel jött. A lényeg, hogy sokat beszélgetett velem majd úgy alakult, hogy leszopott. Sose élveztem még ekkorát. Iszonyat jó volt. Viszont utána utáltam magam meg az egészet undorítónak tartottam. Mégis élveztem ahogy szopott mert életem eddigi legjobb szopása volt. 25 éves vok lassan és 15 éves korom óta volt pár orál de ilyen még soha.2015. jan. 1. 12:02
11/17 anonim válasza:
Engem is szoptak,nem nagy dolog volt,el sem bírtam élvezni. Az akkor is egy férfi volt,hiába jól csinálta.
12/17 A kérdező kommentje:
A leggázabb, hogy ha újra akarom sráccal hogy találok?
2015. jan. 1. 13:05
13/17 anonim válasza:
Biztosan találsz,sokan szeretnek szopni.
14/17 A kérdező kommentje:
nem akarom kirakni a képem, stb... így kétlem..
2015. jan. 1. 13:18
15/17 ftf1983 válasza:
Leszopott egy srác a buliban? és akkor mi van, élvezted ez a lényeg. Sokkal több pasit szopott már le pasi, mint amennyi beismeri még a nagy kőheteró homofóbok közül is soknak volt már afférja pasival....
16/17 anonim válasza:
Én meg szoptam már le heterot. Mivel a köztudatban ott van, hogy a melegek jobban szopnak, mint a lányok, ezért elég sok hetero ki akarja próbálni. Engem is megkért már nem egy, tetszett és meg tettem neki. Én szeretem csinálni, ő élvezte, ennyi mindenki jól járt. Utána ő is rosszul érezte magát de másfél hét múlva jelentkezett, hogy mi lenne, ha újra csinálnám neki. Innentől majdnem két évig rendszeresen szoptam őt, aztán lett egy komoly kapcsolata egy lánnyal és abbahagytuk, boldogan él a lánnyal mint egy hetero. Ezt a két évet meg élveztük semmi rossz nincs benne.
26/f
17/17 anonim válasza:
Aki ilyenekről csak fantáziál is ,az már minimum bi. Azért utálod(utáltad) magad , mert ezt nevelték beléd ,hogy az rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!