Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok! Ti hogy jöttetek rá, hogy biszexek vagytok és hogyan jött az első próba sráccal?
az első proba:hagytam magam egyszer mindent kikell próbálni alapon.persze volt bennem kíváncsiság ,és éreztem is hogy necsak a csajok jók nálam.
ha akarsz írhasz privit.
fantáziáltam sokat egyik legjobb haverommal. aztán részegen egy buliban..vele
23/F
Én is régóta éreztem ezt, de mivel mindig volt valami csaj, vagy épp barátnőm nem törődtem vele. Aztán egy hosszabb kapcsolatom után elkezdett jobban érdekelni a dolog. Végül nem hagyott nyugodni, társkeresőztem, pedig nagyon nagyon óckodtam a dologtól, és végül ott ismerkedtem meg egy sráccal akivel aztán együtt is voltunk.
Szerintem, ha úgy érzed, próbáld ki, úgy sem fog nyugodni hagyni a dolog. Én is sokkal nyugodtabb a vagyok mióta tudom, és elfogadtam a helyzetet. A szexualitás nem választás kérdése:) Ha van még kérdésed, csak bátran!
20/f
A koleszban láttam a fürdőben a másik fütyijét.
Aztán közelről is, nagyon közelről :)
De csak a cumizást szerettem meg!
Ja és a cumiztatást :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!