Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kicsi az önbizalmam, pedig voltam egy casting-on, be is válogattak, ma lesz az első próba, de nagyon izgulok. Még ez se elég, azon filózok, hogy mi van, ha csak úgy véletlenül választottak be?
Te nem az a lány vagy, aki azon hisztizett, hogy a pasijától rákérdezett, hogy az a másik lány szép e és az meg őszintén megmondta, hogy igen, és te ezen beduzzogtál?
Vagy valami hasonló sztori.
A témához:
Az önbizalmat saját magadban kell megtalálni, amíg az nincs meg, akárki akármit mondhat, ha te nem hiszed el saját magadról akkor tök mindegy. De amúgy ennyire nincsenek belső értékeid, hogy csak és kizárólag akkor érzed jól magad ha KÜLSŐLEG elismernek?
28/n
Na megvan, mivel régen volt, összefolyt két sztori a fejemben, de erre gondoltam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Részlet kérdés, rákérdeztél, aztán behisztiztél, amikor az exed csak őszinte volt... És még mindig ezeken a kérdéseken lovagolsz, hónapok múlva is.
Bocsi, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy úgy érzed, csak akkor lehetsz szép az egész világ meg mindenki elismeri, hogy te vagy a legszebb lány. Amíg ezeken az egyszerű dolgokon nem tudsz túllépni, hogy igenis vannak nálad szebbek, addig mindig is egy nullának fogod magad érezni, legalábbis én így látom a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!