Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon kicsi az önbizalmam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kicsi az önbizalmam, pedig voltam egy casting-on, be is válogattak, ma lesz az első próba, de nagyon izgulok. Még ez se elég, azon filózok, hogy mi van, ha csak úgy véletlenül választottak be?

Figyelt kérdés
Folyton többet, és többet akarok magamtól. Mindig olyasmikhez kötöm a boldogságomat, hogy "majd ha hastáncfellépésem lesz", "majd ha promóciós lány leszek", "majd ha lesz portfólióm", "majd ha beválogatnak a modellek közé", ebből csak az nem jött össze eddig, vagyis nem mertem próbálkozni, hogy promóciós lány legyek, habár oda is hívtak egyszer, írtak üzenetet facebook-on. Most azon filózok, hogy mivel kevesen voltak az előző gárdából, kellettek új arcok, emberek, mi van, ha csak a hiány miatt vettek be? Na, de ha olyan csúnya lennék, nem vettek volna fel, nem? Más agenciókhoz sajnos, nem tudok csatlakozni, mert rengeteget kell fizetni, míg itt minden ingyen van, vannak támogatók, és az a terv, hogy mi is kapunk valamennyi pénzt.
2012. ápr. 5. 14:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
azért van ott a szia, mert először privát üzinek indult..
2012. ápr. 5. 15:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Figyelj! Kifogtal egy bekepzelt, arrogans, onmagarol a kelletenel kicsit tobbet gondolo sracot, aki valoszinuleg csak kenyelembol/megszokasbol volt veled es nem is igazan szeretett teged. Legalabbis te tobbet adtal bele ebbe a kapcsolatba, mint ez a srac.

Orulj neki, hogy vege, zrad le magadban!

Az onertekelesedet pedig ne egy multban elhangzott kijelentes, egy volt barat velemenyetol, valamint kizarolag a kulso megjelenesedtol tedd fuggove! Egyreszt mert ez csak egy ember velemenye volt, ami akkor biztosan nagyon fajt, de masok meg mashogy gondolkoznak es mashogy viselkednek azzal, akit elvileg szeretnek es egyutt vannak vele.

Masreszt pedig az ember nem csupan husbol es testbol all. Muszaj a szemelyisegedet, a szellemedet, az onertekelesedet es onbizalmadat is epitgetni, mert az legalabb olyan fontos, mint a kulso megjelenes, sot...

2012. ápr. 5. 15:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Értem én, csak te ebből az esetből kiindulva azt hiszed, hogy ha promociós lány leszel, akkor bizonyítasz magad számára is, hogy akkor te biztos jó csaj vagy.

Nyílván egy bunkó volt az exed, én azt nem vitatom, de szakítottál vele, ami azt jelenti, hogy zárd is le magadban. Ha az elért eredményeidből nem tudsz saját magad számára önbizalmat nyerni, akkor ezen nem fog segíteni semmi más. A te hozzáállásodon kéne változtatnod és próbáld meg lesz*rni hogy a többi ember mit mond rólad, ha egyszer a párodnak te vagy a legjobb.

Amúgy nem minden a külső, attól, hogy a pasinak van egy csaj aki KÜLSŐLEG jobban tetszik nem feltétlenül jelenti azt, hogy ő nem veled akar lenni és nem te vagy számára a tökéletes nő. Mivel nem minden a külső.

Az exed egy tapló volt, ha ilyen körülmények között mondta neked ezt, de ezen túl kell lépni.

2012. ápr. 5. 15:38
 14/14 A kérdező kommentje:
igen, ilyen körülmények között mondta.... :( igyekszem, csak nehéz.. 3 év az sok idő, és mély nyomokat hagyott bennem..
2012. ápr. 5. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!